Cum arata o prezentare PowerPoint

Cum arata o prezentare PowerPoint

O prezentare PowerPoint trebuie sa fie creata cu cap, acest lucru trebuie sa-l faci in asa fel incat persoanele carora o sa prezentati sa nu se plictiseaza si sa inteleaga ca vreti sa spuneti in acea prezentare si desigur sa fie atrasi de prezentarea dumneavoastra. O asemenea prezentare nu este un simplu document Word miscator probabil cum credeti.

Cum este si normal, nu toata lumea poate sa faca prezentari la fel de bune cum vedem la alte persoane, dar in primul rand fiecare persoane care vor sa creeze o prozentare in programul PowerPoint ar trebui sa respecte anumite repede.

In primul rand o prezentare PowerPoint ar trebui sa arata in urmatorul fel:

Culoarea fundalului ar trebui sa fie orice culoare in fara de culoarea alba, deoarece albul nu prea atrage atentia asupra prezentarii, ar trebui sa folositi o culoare placuta, i-ar in cazul in care folositi imagini ar trebui sa alegeti imaginea in asa fel incat sa nu aiba prea multe culori in ea deoarece o sa va fie greu dupa aceea sa gasiti o culoare pentru ca textul dorit sa se asemene de imagine.

Daca vreti sa folositi o imagine mai mica decat foaia de prezentare, nu o largiti deoarece o sa arate urat, mai bine o lasati mica ca v-a arata mult mai bine.

La text, nu utilizati prea mult text pe o pagina, deoarece privitorii se v-or plictisii repede de prezentare si acest lucru nu este prea mult, cea mai buna prezentare este cea in care textul este putin, i-ar acesta scris la dimeniuni mari, i-ar culoarea textului trebuie sa fie diferita decat cea a fundalului, culorile opuse ies cel mai mult in evidenta, mai bine spus daca aveti un fundal de culoare inchisa, textul v-a trebui sa il puneti cu o culoare deschisa.

Referitor la animatii, acestea trebuie sa fie bine organizate, sa nu fie un fel de circ in prezentare, in general ar trebui folosite cam trei feluri de animatii, animatiile pentru imagine cel mai bine este sa le introduceti o data cu animatia unui text, sau sa fie adaugata o animatie rapida, deoarece cel ce o sa vada prezentarea nu o sa aiba rabdare sa vada toata animatia unei imagini.

Ceea ce priveste sunetul, fundalul sonor ar trebui sa fie unul linistit care sa se potriveasca temei, cel mai bine este sa adaugati melodii care sa nu contina versuri deoarece alea pica cel mai bine celor care o sa urmareasca prezentarea.

Leave a Comment