Tag Archives: Firefox

Cum deschid link-urile de pe Yahoo in FireFox

Cum deschid link-urile de pe Yahoo in FireFox

Deseori puteti observa ca link-urile pe care le accesati din Yahoo Messenger se deschid cu Internet Explorer nu cu Mozilla FireFox sau cu browserul dumneavoastra setat.

Aceasta probleme deseori poate aparea in sistemul de operare Windows Vista.

Pentru a repara aceasta problema, putin mai jos va prezint un mic tutorial cu ajutorul caruia puteti seta ca link-urile deschise din Yahoo sa se deschida cu FireFox sau browserul pe care il utilizati.

1. Primul lucru care trebuie sa il faceti este sa apasati butonul ” Start ” i-ar acolo veti putea vedea optiunea ” Default Programs “, dupa ce am intrat in ” Default Programs ” apasam pe butonul ” Set program access and computer defaults “.

2. Dupa ce am intrat in ” Default Programs ” si am apasat pe butonul ” Set program acces and computer defaults “, apasam un simplu click pe optiunea ” Custom ” iar in optiunea ” Choose a default web browser ” selectati programul ” Mozilla Firefox ” sau ce browser doriti sa il utilizati ca browser default.

La sfarsit apasat un simplu click pe butonul ” Ok “, i-ar de acum orice link doriti sa vizitati o sa se deschida cu Mozilla FireFox sau browserul dorit.

Deschide link-urile din Yahoo! Messenger in Mozilla FireFox

Deschide link-urile din Yahoo! Messenger in Mozilla FireFox

Pentru utilizatorii de Yahoo! Messenger, ati observat ca daca incercati sa deschideti un link primit in Yahoo! Messenger o sa vi se deschida cu browserul Internet Explorer chiar daca ati setat Mozilla FireFox ca browser default.

Aceasta problema este cel mai des intalnita in sistemul de operare Windows Vista, putin mai jos puteti vedea cum sa rezolvati aceasta problema.

Primul lucru care trebuie sa il faceti ii sa apasati un simplu click pe butonul ” Start “, dupa aceea apasati un click pe ” Default Programs ” si apasati pe ” Set program access and computer defaults “.

Dupa ce ati intrat in ” Set program access and computer defaults “, apsati un simplu click pe ” Custom “, i-ar din lista ” Choose a default web browser “, selectati browserul ” Mozilla FireFox

Acuma tot ce trebui sa faceti este sa apasati un simplu click pe butonul ” Ok ” si ati terminat treaba, de acuma toate link-urile care o sa le accesati din programul Yahoo! Messenger o sa se deschide cu Mozilla FireFox.

Mozilla FireFox pentru Android si Maemo

Mozilla FireFox pentru Android si Maemo

Pentru cei ce folosesc telefoane cu sistemele de operare Google Android sau cu Maemo, echipa browserului Mozilla FireFox au lansat FireFox 4 Beta pentru cei ce utilizeaza Google Android si Maemo.

Aplicatia Mozilla FireFox pentru telefon este construita exact ca varianta pentru calculator, doar ca aceasta este creata special ca sa ruleze pe telefoanele mobile care folosesc sistemul de operare Google Andoid sau Maemo.

O noutate in programul Mozilla FireFox 4 pentru telefoanele mobile care folosesc sistemele de operare Google Andoid si Maemo este ca va ofera posibilitatea de a folosi zoom.

Daca doriti sa descarcati aplicatia Mozilla FireFox 4 pentru telefoanele mobile cu sistemele de operare Google Android si Maemo, apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download Mozilla FireFox 4 for Android.

Download Mozilla FireFox 4 for Maemo.

Cum setezi Browserul in Windows

Cum setezi Browserul in Windows

De multe ori mi s-a intamplat sa fi dorit sa schimb browserul default al Windows-ului dar nu stiam cum, asa ca am cautat pe internet si am gasit informatiile necesare, asa ca m-am gandit sa impart si cu restul lumii cum sa schimbe browserul Windows-ului, cu ajutorul acestui tutorial puteti seta orice browser doriti sa va deschide paginile de internet, cum ar fi Internet Explorer, Opera, Mozilla, Chrome sau orice alt browser folositi.

Pentru a seta browserul default al Windows-ului urmati urmatorii pasi:

In primul rand ne ducem in ” Control Panel “, asta o faceti apasand un simplu click pe butonul ” Start ” dupa aceea apasati un simplu click pe ” Control Panel “, acolo mergem pe ” Add or Remove Programs ” si acolo apasam pe ” Set Programs Acces and Defaults “, i-ar acolo apasam un simplu click pe ” Custom ” cum puteti vedea in poza de mai jos.

Al doilea lucru care trebuie sa il faceti dupa ce ati apasat pe ” Custom ” este sa apasati sageata din coltul din dreapta pentru a aparea setarile, i-ar acolo va duceti la ” Choose a default web browser “, i-ar acolo bifati browserul care doriti sa va fie default, un mic exemplu puteti vedea in poza de mai jos.

Cam asta este tot ce trebuie sa faceti pentru a schiba browserul default al Windows-ului.

FireFox – Windows Media Player Addon

FireFox – Windows Media Player Addon

Acest addon pentru FireFox care se numeste Windows Media Player Addon va ofera posibilitatea de a viziona filme direct in browserul FireFox, el este compatibil cu sistemele de operare Windows XP, Windows Vista si Windows 7.

El va scapa de multe alte programe pe care trebuie sa le instalati pentru a viziona filemele dorite.

Daca doriti sa descarcati Windows Media Player Addon pentru FireFox apasati un simplu click pe linkul de mai jos.

Download Mozilla FireFox Addon – Windows Media Player.

Mozilla FireFox – SEO plugins

Mozilla FireFox – SEO plugins

Pentru un site cel mai important este sa fie bine optimizat dupa cum fiecare stim, din acest lucru, cei care lucreaza la site-uri au mare nevoie ca sa optimizeze aceste site-uri, pentru acesti oameni am facut acest post in care veti gasi link de download al pluginelor seo pentru Mozilla FireFox, din pacate se gaseste cam greu sa gasim un plugin all in one, adica sa fie toate pluginurile intr-unul singur.

Dar daca doriti puteti gasi in linkul de mai jos pluginuri care s-ar putea sa va ajute in optimizarea seo al site-ului dumneavoastra, pentru a descarca aceste pluginuri apasati un simplu click pe linkul de mai jos.

Download Mozilla FireFox Seo Addons.

Mozilla FireFox – Fast Dial Addon

Mozilla FireFox – Fast Dial Addon

Un nou update al browserului Mozilla FireFox este Fast dial, de mult cautam un asemenea addon dar a fost foarte greu de gasit.

Addonul Fast dial pentru Mozilla FireFox este foarte usor de instalat si configurarea lui este simpla, de asemenea aveti posibilitatea de a alege un background dorit nu este necesar sa tineti pagina alta, puteti avea la dispozitia 30 de tab-uri unde sa va salvati link-urile.

Pentru a descarca addonul pentru Mozilla FireFox – Fast dial apasati un simplu click pe linkul de mai jos.

Download Mozilla FireFox – Fast Dial Addon

Browser Web Mozilla FireFox

Browser Web Mozilla FireFox

Mozilla FireFox este unul  dintre cele mai bune browsere web existente actual.  Browserul Mozilla FireFox a ajuns la versiunea 3.6, producatorii acestui browser web lucreaza repede in realizarea noilor functii si evolutia browserului.

El este iubit de foarta multa lume deoarece are o interfata usor de folosit, posibilatatea adaugarii a multor add-onuri, si este foarte usor de folosit de incepatorii in domeniul internetului.

Download Mozilla FireFox – Browser Web