GIMP

GIMP

GIMP dupa cum prea bine stim este unul dintre cele mai populare programe care va ajuta sa editati pozele dorite. El poate concura aproape fara probleme cu celebrul program de editat poze PhotoShop.

Multi oameni sunt de parerea ca GIMP este sub programul PhotoShop, dar producatorii lui arata ca vor sa urce sus si sa creeze un program de calitate cum se vede ca este intr-i continua crestere, el este oferit gratuit de catre producatori.

Principalele caracteristici ale programului GIMP:

Programul GIMP se bazeaza pe modificarea imaginii bitmap / pixel care modifica si manipuleaza. El va ajuta sa modificati pozele si sa le retusati in asa fel incat sa fie total diferite decat pozele originale, el de asemenea va ofera posibilitatea sa creati imagini si animatii cu ajutorul multor intrumente de editare, retusare si multe altele.

GIMP este un program de modificat poze complex, care va ofera multe plugin-uri, aceste plugin-uri le puteti gasi pe site-ul ofirical al producatorului.

Cu ajutorul acestui program puteti edita majoritatea extensiilor care sunt disponibile, acest lucru nu il putem sti cate deoarece sunt extrem de multe si daca stam sa le numaram nu ajungem nici unde, dar in acest fel nu o sa aveti nici o problema cu deschiderea pozelor.

Programul GIMP poate rula pe aproape toate tipurile de sisteme de operare, cum ar fi: Linux/GNU, Microsoft Windows XP, Microsoft Windows Vista, Microsoft Windows 7, Mac OS X, Sun Open Solaris, Free BSD, etc.

Cu ce ne impresioneaza programul GIMP:

* GIMP este un program oferit gratuit de catre producatori.
* Este un program care are multe update-uri si dese, cele mai multe update-uri venind pentru repararea bugurilor aparute.
* GIMP va pune la dispozitie multe tutoriale pentru a putea invata cat mai usor sa editati pozele.

Gimp ScreenShot

Daca doriti sa descarcati programul gratuit de editat poze GIMP, apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download GIMP – Program gratis de editat poze.

Leave a Comment