Microsoft Word 2007

Microsoft Word 2007

Microsot Word este un program care face parte in Microsoft Office, el se foloseste pentru a deschide documente text, si sa salvati documente in special cu formatul ” .doc ” si ” .docx “.

Daca sunteti incepator in folosirea programului Microsoft Word 2007, in acest articol este ghidul vostru in lumea Word 2007.

Dupa ce ati instalat programul Microsoft Word 2007, pentru a intra in el apasati un simplu click pe butonul ” Start “, va duceti pe ” All Programs ” si apasati un simplu click pe ” Microsoft Office Word 2007 ” pentru al deschide.

Primul lucru pe care o sa il vedeti este o pagina goala in care puteti sa scrieti textul dorit si sa va creati documentele dorite, primul lucru pe care o sa il observati dupa ce ati accesat programul Microsoft Word 2007 este ca aspectul programului s-a schimbat aproape in totalitate.

Programul Word 2007 are urmatoarele elemente:

– Bara de titlu care va afiseaza numele documentului deschis, i-ar la capatul barei de titlu puteti gasi cele trei butoane ” Minimize “, ” Restore ” si Close.
– In partea de jos a programului puteti gasi bara de stare care va ofera detalii referitoare la documentul pe care il editati in acel moment.
– In capatul din dreapta al barei de stare o sa gasiti bara de instrumente care va ofera intrumentele pentru a ajusta cum sa vedeti continutul documentului.

Leave a Comment