Category Archives: Internet

Transforma Word in PDF Online

Convertor Word in PDF Online

Uneori avem nevoie sa transformam documentele noastre in fisiere PDF iar timpul ne este limitat, ca o solutie rapida sunt convertoarele PDF Online.

Convertoarele PDF Online sunt usor de utilizat si cel mai important nu necesita instalarea.

Un site care ne poate ajuta sa transpormam documentele noastre in fisiere PDF este www.pdfonline.com

Fisierele pe care site-ul PDFOnline le poate convertii in PDF sunt urmatoarele:

MS Word (DOC, DOCX and RTF)
MS Excel (XLS and XLSX)
MS PowerPoint (PPT, PPTX)
MS Publisher (PUB)
Text (TXT)
Images (JPG, PNG, BMP, TIFF, WMF, EMF, GIF)

Puteti accesa site-ul PDFOnline apasand un simplu click pe urmatorul link: PDFOnline.com

Convertor audio online

Convertor audio online

Convertoarele auto online sunt site-uri care ne ajuta sa schimbam formatul melodiilor, cartilor audio sau orice fisier audio pe care il detinem.

Totul este foarte simplu si nu trebuie sa instalam nici un program pe calculatorul nostru, prin apasarea a cateva click-uri putem schimba formatul fisierului nostru audio.

Tot ce trebuie sa facem este sa uploadam fisierul nostru pe site, sa alegem formatul in care vrem sa fie convertit si sa il descarcam.

Va prezint un convertor audio online:

Media.io

www.media.io este un ajutor bun pentru a convertii fisierele noastre in urmatoarele formate: mp3, wav, ogg, wma.

Avem posibilitatea si de a selecta calitatea dorita a fisierului audio convertit.

Site-ul pe care puteti accesa acest convertor online este: media.io

Creaza slide show-uri online

Creaza slide show-uri online

Va prezint cateva modalitati in care puteti crea slideshow-uri direct pe internet, fara sa trebuiasca sa instalati anumite programe sau sa aveti experienta in programe.

Pentru a crea usor si rapid slideshow-uri online trebuie doar sa accesati unul dintre urmatoarele site-uri care le prezint putin mai jos:

1. SlideBoom – Va ofera posibilitatea de a crea slide-uri online dar si posibilitatea de a incarca pe internet prezentari PowerPoint si sa le transformati in slide-uri flash dar si invers, flash in prezentari PowerPoint.

SlideBoom va ofera posibilitatea de a avea cont gratuit care nu are foarte multe unelte dar pune la dispozitie si un cont premium care va ofera unelte pe masura.

Puteti accesa SlideBoom apasand un simplu click pe urmatorul link: SlideBoom

2. SlideShare – Este un site foarte bun care va ofera sa creati slide-uri online.

Puteti accesa SlideBoom apasand un simplu click pe urmatorul link: SlideShare

Urmatoarele site-ul nu le mai prezint, dar le puteti accesa apasand un simplu click pe numele lor.

3. Scribd

4. SlideServe

5. SlideRocket

Transformare PDF in document Word

Transformare PDF in document Word

Pentru cei ce vor sa transforme PDF-urile in documente Word, exista o solutie simpla care nu necesita instalare sau platirea anumitei taxe.

Site-ul pdfonline.com va ofera acest serviciu gratuit, singurul lucru ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul, sa uploadati fisierul PDF si sa apasati pe butonul ” CONVERT ”

Dupa aceea asteptati putin pana site-ul transforma fisierul dumneavoastra iar dupaia descarcati documentul Word dorit.

Pentru a converti fisierele PDF in documente Word, apasati un simplu click pe urmatorul link: pdfonline.com

FireFox 13

Mozilla FireFox 13

De curand cei de la Mozilla au lansat FireFox 13, aceasta noua varianta a faimosului browser FireFox vine cu un design nou, mai bine spus partea de tab-uri a fost reconstruita dupa stilul Chrome si Opera.

Pentru a descarca noua varianta a browserului Mozilla FireFox 13 apasati un simplu click pe urmatorul link: Download Mozilla FireFox 13

Cum dezactivez TimeLine pe Facebook

Cum dezactivez TimeLine pe Facebook?

Deoarece foarte multi utilizatori Facebook s-au saturat de noua interfata Time Line pe care a adaugato recent Facebook, multi doresc sa treaca inapoie la vechea interfata care personal cred ca este mai usor de vizionat.

Pentru a putea dezactiva interfata Time Line trebuie sa descarcam un anumit plugin pentru browserul nostru, pentru moment acest plugin poate fi utilizat doar pe urmatoarele browsere: Mozilla, Google, Safari si Internet Explorer.

Daca doriti sa treceti la vechea interfata Facebook si sa dezactivati noua interfata TimeLine, descarcati pluginul Time Line Remove apasand un simplu click pe link-ul pentru browserul pe care il utilizati.

Download Time Line Remove pentru FireFox

Download Time Line Remove pentru Chrome

Download Time Line Remove pentru Safari

Download Time Line Remove pentru Internet Explorer

FaceBook Explorer – Windows 7 Gadget

FaceBook Explorer – Windows 7 Gadget

Dupa cum prea bine stim, extrem de multi oameni utilizeaza site-ul de socializare FaceBook, din acest motiv a fost creat acest gadget prin intermediul caruia puteti vedea noile mesaje, comenturi, like-uri si multe alte chestii interesante ce le distribuie prietenii direct din gadget fara a trebui de fiecare data sa intram pe Facebook sa verificam daca au aparut noutati.

Acest gadget este destinat in special persoanelor care isi verifica des contul FaceBook sa stie daca au primit comentarii sau like-uri, utilizand FaceBook explorer o sa salvati timpul accesarii din browser.

Puteti descarca gadgetul Facebook Explorer pentru Windows 7 accesand urmatorul link: FaceBook Explorer – Windows 7 Gadget

YouTube – a 7-a aniversare

YouTube

Celebrul site de video sharing YouTube a implinit 7 ani de la data lansarii pe data 21.05.2012.

Pentru a sarbatorii acest eveniment, echipa de la YouTube a creat un inedit videclip in care prezinta “viata” celebrului site YouTube.

Acest videoclip in care este prezentata ascensiunea site-ului de video sharing YouTube il puteti viziona in fereastra de mai jos.

YouTube’s 7th Birthday

Google Chrome 19

Google Chrome 19

De curand Google Chrome 19 a fost lansat, acest lucru constand in terminarea perioadei beta.

Noua versine aduce un aer proaspat in care a fost adaugat cateva functii noi care practic sunt menite sa ne simplifice accesul la internet pentru cei ce folosesc PC-uri, tablete sau smartphone-uri pe care desigur sa aiba instalat Google Chrome.

Mai precis noutatea cea mare care o aduce Google Chrome 19 este functia de sincronizare, acest lucru mai pe scurt ne ajuta prin faptul ca raman deschise tab-urile de pe PC si pe tableta sau telefon.

O data cu tab-urile pe care le lasam deschise, Google Chrome 19 ne salveaza si istoricul de navigare.

Pentru a descarca noua versiune a browserului Google Chrome, apasati un simplu click pe urmatorul link: Google Chrome

De unde cumparam domenii web

De unde cumparam domenii web.

Pentru ca industria online este intr-o continua dezvoltare si incet fiecare om isi face fie un website, forum sau blog personal, fiecare dintre acestia trebuie sa cumpere un domeniu web pentru a putea fi accesat acel site.

In general acest domeniu web este recomandat sa fie unul cat mai scurt si usor de retinut, pentru a avea un impact mai mare asupra vizitatorilor, in acelasi timp si pentru a fi sigur ca acestia vor revenii.

Domeniile web pot avea diferite extensii cum ar fi urmatoarele exemple: ” .ro “, ” .com “, ” .net “, ” .info “, ” .eu ” si multe altele.

In general aceste extensii ale domeniilor web sunt prescurtarile tarilor din care provin.

Acestea fiind spuse despre domeniile web sa trecem la partea in care va dau cateva exemple de site-uri de unde puteti cumpara domenii web.

Site-uri de unde puteti cumpara domenii web:

1. ShopHost.ro – Eu personal am cumparat cateva domenii web de la ei si am doar cuvinte de lauda pentru suportul oferit de ei, este de nota 10+

2. GoDaddy.com – Este cel mai mare site de vanzare a domeniilor web international

3. MyHost.ro – La fel ca si ShopHost, este unul dintre cei mai buni registrari de domenii web din Romania.