Programe de facut desene animate

Programe de facut desene animate

In ajutorul celor care vor sa creeze desene animate si vor sa se distreze, am facut o mica lista care contine cateva programe cu ajutorul carora puteti crea desene animate foarte usor, aveti posibilitatea de a descarca fiecare dintre aceste programe de creat desene animate gratuit.

Primul program este Comic Book Creator, acest program l-am prezentat anterior dar il aduc din nou in atentia dumneavoastra.

El este un program usor de folosit si puteti crea animatii foarte dragute cu el.

Pentru mai multe detalii despre programul Comic Book Creator si link-ul de download, apasati un simplu click pe urmatorul link: Comic Book Creator – Program de creat desene.

Pentru urmatorul “program” cu ajutorul caruia puteti crea desene animate am sa va prezint o aplicatie online, aceasta aplicatie se numeste Web Cartoon Maker, ea este foarte usor de folosit si nu trebuie sa instalati nimic pe calculator.

Pentru mai multe detalii referitoare la aplicatia online Web Cartoon Maker, apasati un simplu click pe link-ul urmator: Web Cartoon Maker – Creaza desene animate pe internet.

Urmatorul programel pe care o sa il prezint este Web Cartoon Maker 1.02, el este varianta offline a aplicatiei online Web Cartoon Maker cu ajutorul careia puteti crea animatii foarte frumoase.

Pentru mai multe detalii referitoare la programul Web Cartoon Maker si link-ul de unde puteti descarca acest program, apasati un simplu click pe urmatorul link: Web Cartoon Maker 1.02 – Program de creat desene animate.

Comments are closed.