Serif PhotoPlus SE

Serif PhotoPlus SE

Serif PhotoPlus SE este un program de editat poze, si varianta gratuita a programului Serif dar ca acest program este oferit pentru sistemul de operare Windows.

In aceasta varianta a programului Serif gratuita, nu aveti toate accesoriile ca in varianta platita, dar oricum chiar si fara acele accesorii, el este un program foarte bun pentru editarea pozelor.

Dupa ce o sa incercati programul PhotoPlus Se o sa aveti o impresie buna fata de acest program, foarte simplu, dar in acelasi timp se poate incadra in top 10 programe de modificat pozele, un dezavantaj al acestui program fiind ca nu aveti comenzi rapide din tastatura.

Caseta de instrumente se afla in partea din stanga a ecranului, dar o puteti muta oriunde doriti si oriunde va este mai usor sa ajungeti la instrumentele dorite, optiunile dorite apar pe bara de sus, o data ce selectati instrumentul dorit.
Alte optiuni mai puteti gasi in partea din stanga a ecranului, apar ca un slide cand o sa trecem cu mouse-ul peste ele.

Un lucru foarte bun a programului PhotoPlus SE este ca il puteti invata foarte rapid sa il utilizati chiar daca sunteti utilizator nou, aveti posibilitatea de a invata forte usor folosind optiunea ” Cum sa ” care va ofera toate informatiile referitoare la manevra pe care doriti sa o faceti pas cu pas.

Un lucru enervand este ca functiile care nu sunt functionale in varianta gratuita a programului Serif PhotoPlusSE nu au fost scoate, cand incercati sa le folosite o sa va apara in fata o fereastra in care va sugereaza sa cumparati veriunea completa daca doriti sa folositi programul cu toate instrumentele posibile.

Daca doriti sa descarcati varianta gratuita a programului de editat poze Serif PhotoPlus SE, apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download Serif PhotoPlus SE – Program de editat poze gratis.

Leave a Comment