Stergere fisiere care nu pot fi sterse

Stergere fisiere care nu pot fi sterse

Sunt sigur ca fiecaruia i se intampla macar o data sa nu poata sa stearga un anumit fisier care desigur ca ne deranjeaza prezenta lui si dorim sa scapam de acest fisier cat mai repede, aceste fisiere pot ramane blocare dupa ce ati dezinstalat un program sau aceste fisiere sunt folosite de catre Windows-ul nostru care nu permite stergerea fisierelor in timpul utilizarii.

Pentru a sterge aceste fisiere care de cele mai multe ori ne enerveaza puteti folosi una dintre medotele de mai jos:

1. Prima metoda este o metoda sa o spun mai ciobaneasca dar in acelasi timp cateodata da roade, aceasta metoda consta in deschiderea fisierului care ne incomodeaza cu programul ” Notepad ” si stergem textul care se afla in acel fisier dupa aceea salvam acest fisier, dupa ce am facut acest lucru teoretic acel fisier enervant ar trebui sa se poata sterge.

2. A doua metoda pentru a sterge fisierele care se incapataneaza sa stea la noi in calculator este sa redenumim fisierul, acest lucru il puteti face simplu apasand tasta ” F2 ” de pa tastatura, aceasta metoda este mai mult cunoscuta in stergerea fisierelor video care sunt blocate.

3. O alta modalitate pentru a sterge un astfel de fisier care refuza sa fie sters din calculator este de a inchiderea programului care il tine blocat din ” Task Manager “, acest lucru se poate utiliza in cazul in care stim ce program foloseste acest fisier.

4. Ultima metoda pe care va o aspun este de a boota de pe un ” LiveCd ” care este oferit gratuit de catre Linux, dupa bootarea de pe LiveCd puteti sterge fisierele care va enerveaza fara nici o problema deoarece Windows-ul nu mai are nici o autoritate asupra acestor fisiere.

Leave a Comment