Astral Tournament – Joc strategie cu carti

Astral Tournament – Joc strategie cu carti

Astral Tournament este un joc unic de strategie care se joaca cu ajutorul cartilor. Fiecare jucator primeste niste carti care contin anumite abilitati speciale, aceste carti sunt de 5 feluri: Fire ( foc ) , Water ( apa ), Air (aer ) , Earth ( pamant ) si Death ( moarte ).

Jucand fiecare dintre aceste categorii vei aduna puncte cu care poti sa introduci in joc unele carti, o data utilizata o carti iti va consuma puncte din categoria cartii.

Dupa fiecare tura vei obtine cate 1 punct dupa trecerea fiecarei ture, dar unele carti iti pot da mai multe puncte. Pentru fiecare categorie de carti exista un ” Elemental “, este o carte care are o putere de atac mai mare si defensiva mai mare decat cartile normale, dar pentru a avea aceasta carte trebuie sa aduni multe puncte.

In jocul Astral Tournament nu poti vedea cartile oponentului dar ai posibilitatea de a vedea ce puncte are si asa poti sa ghicesti cam ce carti poate folosi impotriva ta.

Pentru inceperea unui tournament va trebui sa faci un joc cu un Expert Mage si va trebui sa-l invingi. Primadata inainte de a incepe un tournament va trebui ca sa alegi o categorie de carti care le vei folosi sa te lupti.

Cand termini un tournament pe primul loc ai posibilitatea de a castiga abilitati in plus care te vor ajuta sa fi mai puternic. Un tournament este format din 8 runde care trebuie sa le termini fiecare ca sa fi cel mai bun

Jocul Astral Tournament se poate juca multiplayer cu prietenii tai de pe acelasi calculator sau se poate juca si online. Intrand in ” New Duel Game ” care il gasesti in ” Internet Game ” iti creezi contul necesar pentru a juca cu prietenii tai sau daca vrei sa jucati de pe acelasi calculatori apesi pe ” Hot Seat Mod ” selectand fiecare pe rand ce carti vreti sa puneti in joc.

Din pacate jocul Astral Tournament nu este un joc gratuit dar puteti descarca un trial apasand un simplu click pe linkul de mai jos.

Download Astral Tournament – Joc strategie cu carti

Leave a Comment