Cele mai bune modalitati impotriva hackerilor

Cele mai bune modalitati impotriva hackerilor

Gandindu-ma la cele mai bune modalitati impotriva hackerilor, iar m-am gandit sa fac un sondaj, deoarece multa lume vorbeste pe aceasta tema,  multi dintre voi inca credeti in treaba numita Hacking si inca va temeti de hackeri.  

Deci un lucru bun de pus in minte ca nu exista hackeri sau programe care ajuta la hack, nu multi care se ocupa de “hacking” stiu cu adevarat sa faca hacking, multi dintre ei sunt copii care nu stiu despre ei.

Acuma sa va fac un scurt top al lucrurilor care va sunt de ajutor impotriva programelor de hack.

In primul rand pentru a va apara de atacurile de tip “flood” lucrul cel mai important care trebuie sa il aveti instalat este un program Firewall , nu vorbeste despre program de Firewall propriuzis, spun despre firewall de internet care ofera firewall IP-ului pe care il aveti.

In al doilea rand va trebuie si un program Firewall instalat pe calculator, pentru o securitate mai buna a calculatorului.

In al treilea rand va trebuie un program Antivirus cat mai bun posibil.

In acest fel navigarea pe internet va este mult mai securizata si va protejati IP-ul care va poate face cele mai multe probleme. Cineva care are putin habar despre hacking stie foarte usor sa va afle adresa si alte detalii.

In acest post am incercat cat de mult am putut sa va explic ce va trebuie pentru a va proteja calculatorul, din experienta mea persoanala. Va rog frumos sa nu incurajati hackul, si sa nu postati in link-uri programe de hack care pot incuraja hackingul.

Leave a Comment