Comenzi admin pentru Counter-Strike

Comenzi admin pentru Counter-Strike

Dupa ce am vazut ca fenomenul shooterului Counter-Strike ia amploare in tara noastra, m-am gandit sa va prezint o lista de comenzi pentru adminii de servere Counter-Strike si desigur sunt unele care pot fi folosite chiar si de jucatorii normali cum ar fi votekick si voteban. Dar acest lucru sta si in propietarul jocului daca vrea sa lase jucatorii sa aiba aceasta putere asupra banului si kick-ului.

In general aceste comenzi pentru adminii de servere Counter-Strike sunt cele mai importante, in dreptul fiecaruia aveti o mica descriere pentru a sti ce face acesta in asa fel nu o sa faceti greseli in utilizarea codurilor eronat.

Comenzile pe care vi le prezint pentru serverele de Counter-Strike sunt urmatoarele:

amx_kick [nume] [motiv] – Dati afara jucatorul dorit, nu este necesar sa adaugati un motiv, asta depinde daca vrei sa ii explicati jucatorului de ce a fost dat afara.

amx_ban [nume] [motiv] – Dati ban unui jucatori de pe server ( asta rezulta in blocarea acelui jucator sa mai intre pe server ), la acest cod va trebui sa fiti atenti deoarece puteti bana jucatori nevinovati..

amx_addban [IP] [motiv] – Adaugati jucatorul in lista de ban a serverului, cu aceasta comanda blocati accesul jucatorului de pe adresa selectata de internet.

amx_unban [nume] – Scoateti banul jucatorului care are interdictie de a intra pe server.

amx_slay – Aceasta comanda va ajuta sa omorati jucatorii, puteti sa ii omorati pe toti sau daca specificati numele jucatorului pe care vrei sa il omorati, sunt unele servere care au introdusa si comanda slayteam, cu aceasta comanda puteti omora o echipa intreaga.

amx_slap [damage] – Scoateti un anumit procent din viata jucatorilor, in loc la dmg scrieti cat doriti sa fie scos, iar de exemplu daca scrieti 50 jucatorul va avea cu 50% mai putina viata.

amx_leave [tag1] [tag2] – Aceasta comanda va da posibilitatea de a da afara mai multi jucatori.

amx_pause – Utilizand aceasta comanda puteti pune jocul in pauza, dar pentru aceasta comanda trebuie sa aveti instalat plugin special.

amx_who – Arata toti adminii online de pe server.

amx_cvar [value] – Schimva valoarea cvar-ului. Cu aceasta comanda trebuie sa fiti atenti deoarece poate sa dauneze serverului daca o utilizati gresit.

amx_map – Aveti posibilitatea de a schimba direct harta fara a fi nevoie sa voteze jucatorii.

amx_cfg – Executa fisieru .cfg, puteti sa vizualizati/editati fisierul cfg din server.

amx_rcon – Executa comenzi in consola serverului. Atentie la aceasta comanda, puteti sa ramaneti fara parola Rcon a serverului si prin asta ajungeti la flood, samd.

amx_plugins – Va arata lista cu pluginurile instalate.

amx_modules – Va arata lista cu toate modulele instalate.

Comments are closed.