Cum afli cine sta invizibil pe messenger

Cum afli cine sta invizibil pe messenger

Dupa cum prea bine stim, Yahoo! Messenger este liderul dominant in tara noastra in materie de mesagrie instanta pe internet, iar acest program de mesagerie instanta pe internet contine si functie invizibil, pentru a putea sa ne ferim de anumite persoane sau pur si simplu cand nu vrem sa fim deranjati, dar o data cu aceasta functie au aparut si curiosii care vor sa stie cand o anumita persoana sta pe invizibil, asa s-a ajuns la crearea a foarte multe site-uri care au principalul punct de activitate detectarea utilizatorilor invizibil de pe Yahoo! Messenger.

Deci sa trecem la principalul subiect al acestui articul, cum detectam daca cineva sta invizibil pe Yahoo! Messenger.

Dupa cum am spus putin mai sus, o data cu functia de invizibil al programului Yahoo! Messenger au aparut si curiosii care vor sa ne spioneze cand stam pe invizibil, asa ca s-au creat site-uri care sa ne ajute in acest lucru, sincer si eu sunt curios daca anumite persoane stau pe invizibil ­čśë

Asa ca putin mai jos va prezint cateva dintre site-urile care ne permit detectarea prietenilor nostri care le place sa se ascunda de noi pe Yahoo! Messenger.

vizgin.ro – Este unul dintre cele mai bune detectoare pentru messenger, eu personal folosesc acest detector deoarece imi place designe-ul site-ului si faptul ca pot sa vad si statusul persoanelor pe care le scanati.

Pentru a accesa pagina de internet Vizgin, apasati un simplu click pe urmatorul link: www.vizgin.com

imvisible.ro – Este unul dintre cele mai bune detectoare romanesti pe care daca doriti sa folositi ceva romanesc il recomand utilizatorilor care vor sa detecteze prietenii invizibili.

Pentru a putea accesa pagina de internet imvisible.ro, apsati un simplu click pe urmatorul link: www.imvisible.ro

id-check.net ÔÇô Este de asemenea un detector de invizibili pentru Yahoo.

Pentru a putea accesa pagina id-check.net, pasati un simplu click pe urmatorul link: id-check.net

Comments are closed.