Cum faci un blog gratis

Cum faci un blog gratis

In acest articol va prezint cum puteti sa va creati un blog personal complet gratuit.

Cel mai mare avantaj al blog-urilor gratuite este ca puteti crea contul in mai putin de cinci minute, i-ar dupa aceea puteti incepe sa scrieti articole fara nici o problema .

Pentru a va crea un blog personal gratuit trebuie sa va faceti cont pe unul dintre urmatoarele site-uri care ofera servicii de blogging gratuite.

Blogger– este un serviciu gratuit oferit de google, daca doriti sa va creati un blog gratuit de pe acest site, link-ul dumneavoastra v-a fi in felul urmator: http://numedorit.blogspot.com.

El are o interfata foarte simpla, el neoferind prea multe optiuni de design dar va ofera posibilitatea de a adauga coduri java si posibilitatea de a adauga reclame Google AdSense care reprezinta cel mai mare avantaj al acestei platforme, in plus puteti sa faceti singuri designe-ul site-ului, desigur daca va pricepeti la html sau css.

WordPress – este un site ce va ofera servicii gratuite si de calitate pentru a va construi un blog gratuit, el va ofera o interfata atragatoare si posibilitatea de a alege din mai multe designe-uri disponibile pe site, de asemenea va ofera posibilitatea sa va promovati blog-ul in comunitatea WordPress.
Din pacate WordPress nu va ofera posibilitatea de a adauga coduri Java.

LiveJournal – este un site de blogging gratuit, el va ofera posibilitatea de a va crea un blog gratuit fara nici un fel de cost, el este cel mai folosit site de blogging din Rusia.

Daca sunteti la prima aventura in domeniul bloggurilor sa nu va speriati ca este greu, in foarte putin timp puteti invata lucrurile de baza.

Leave a Comment