Cum pot face bani pe net pe site-uri PTC

Cum pot face bani pe net pe site-uri PTC

In primul rand o sa incep cu cateva descrieri si tutoriale privind ” Cum pot face bani pe internet “. Dupa cum veteti pe foarte multe site-uri vedeti reclame frumoase si mari ” Cum sa faci bani pe internet ” sau in unele cazuti ” Poti castiga ……$ doar apasa click aici ” si foarte multe altele, daca le voi enumera aici adormim in fata monitorului.

Primadata vorbim despre site-urile de genul PTC ( Pay to Click ), exista foarte multe site-uri de genul aceste care va ofera bani in schimbul vizionarii reclamelor lor ( Cel putin teoretic va da bani ).

Ideea de baza al acesor tipuri de site este urmatoarea : vizionati fiecare reclama timp de 20 de secunde si pentru acest lucru primesti 2 centi, majoritatea site-urilor de tipul aceste va ofera mai mult de o reclama, in general va ofera o medie de 10 site-uri dar numarul lor poate fi mai mare depinde de site.

O alta modalitate aparuta dupa introducerea PTC-ului este cel al referalilor, referali sunt persoane care le inviti pe un astfel de site si ii pui sa dea click pe reclame, pentru fiecare reclama poti primi intre 15% si 75% depinde de valoarea click-ului pe acea reclama, astfel daca strangi cat mai multi referali poti castiga cat mai multi bani de pe urma click-urilor lor.

Fiecare site are o suma minima necesara pentru a face plata, aceasta poate fi de la 2$ pana chiar la 50$, iar tu vei fi platit normal depinde in ce mod vrei sa fi platit.

De asemenea un ” upgrade ” pe care il puteti face la site-urile de tip PTC este de a upgrada contul pe care il aveti, acest lucru costa dar va ofera si benificii deoarece puteti obtine mai multe reclame pe zi si de asemenea va poate creste si suma pe care o primiti pentru a viziona sau pentru a face click pe ele.

Totul pare bine si frumos, dar ca in orice lucru exista si riscuri pe care vi le asumati, datorita faptului ca site-urile de gen PTC sunt foarte atractive, pot sa apara si site-uri fantoma care nu va plateste.

Pe aceste site-uri fantoma oamenii sunt iselati prin inchiderea conturilor lor dupa o anumita suma stransa sau de asemenea poate fi inchis contul dupa ce faceti upgrade la cont.

Pentru a evita site-urile fantoma cel mai usor va puteti proteja prin verificarii opiniilor scrie de alte persoane despre site-ul respectiv, simplu faceti o cautate pe google cu numele acelui site.

Leave a Comment