Cum pot recupera parola la Windows – Forget User Password

Cum pot recupera parola la Windows – Forget User Password

Multora dintre noi s-a intamplat sa uitam ce parola am pus la contul de la Windows, sau pur si simplu vi s-a virusat calculatorul sau intentionat un prieten v-a schimbat parola pentru a va face rau.

Din cauza securitatii implementate de cei de la Microsoft pe Windows este imposibil de a accesa un cont parolat fara sa stiti parola.

Asa ca va voi prezenta mai jos o modalitate de a ocoli securitatea si a recupera parola uitata sau parola pusa aiurea de prieteni.

1. In primul rand Boot-ati Windowsul in Safe Mode, apasand usor pe tasta ” F8 ” cand porniti calculatorul si selectati optiunea ” Safe Mode ”

2. Al doilea lucru pe care trebuie sa faceti este sa asteptati pana incarca Windowsul in Safe Mode si cand apare userii, selectati ” Administrator “, daca nu va apare sa va logati pe Administrator, apasati de doua ori ” Ctrl + Alt + Del ” si v-a aparea o fereastra unde veti tasta ” Administrator “.

3. O data ce vati logat, apasati pe ” Start ” si de acolo intrati in ” Control Panel “, acolo intrati la ” User Accounts “, acolo selectati user-ul la care doriti sa schimbati parola, apasati pe ” Change Password ” si daca nu doriti sa setati o noua parola, lasati goale spatiile unde trebuie sa puneti parola si salvati setarile.

Dupa ce ati facut aceste lucruri, restartati calculatorul si va logati normal.

Leave a Comment