Cum sa iti protejezi calculatorul de virusi fara antivirusi cu Deep Freeze

Deep Freeze

Deep Freeze este un program special care este destinat celor care vor sa aiba calculatorul tot timpul protejat fara a se stresa sa gaseasca un antivirus bun.

El “ingheata” fisierele de pe hard disk in asa fel incat dupa fiecare restart sistemul vostru va fi la fel, fara nici un fisier schimbat, chiar daca faceti vreo prostie si stergeti ceva un simplu restart rezolva problema sa apara la loc fisierul.

Programul Deep Freeze se poate gasi in doua variante, acestea fiind Standard si Enterprise.

Versiunea Enterprise are mai multe optiuni fata de cea standard dar unele dintre ele nu sunt recomandate utilizatorului normal ci calculatoarelor publice care se pot afla in localuri, mall-uri etc.

Programul Deep Freeze este destinat in general utilizatorilor care nu fac prea des modificari in sistemul de operare, deoarece el ingheata tot ce este pe calculator si nu puteti modifica nimic pana nu dezactivati Deep Freeze.

Dar daca doriti sa fiti 100% protejati, programul Deep Freeze este alegerea ideala, acesta fiind mai sigur decat un program antivirus.

Din pacate programul Deep Freeze nu este gratuit, dar pentru cei ce vor sa il cumpere sau sa citeasca mai multe detalii despre el vizitati pagina oficiala apasand un simplu click pe urmatorul link: Deep Freeze

Comments are closed.