Cum stingi calculatorul rapid

Cum stingi calculatorul rapid

Dupa un anumit timp ShutDown-ul de la Windows devine foarte incet si asta sunt sigur ca enerveaza pe multi, acest lucru se intampla din cauza ca Windows XP contine foarte multe mecanisme care il incetinesc mai ales cand doriti sa stingeti calculatorul.

Din fericire pentru toti utilizatorii ai Windows XP, aveti posibilitatea de a crea un fisier care va stinge calculatorul rapid si sigur fara sa trebuiasca sa asteptati anumit timp in care sa va rugati ca sa se stanga calculatorul.

Primul lucru care trebuie sa faceti este sa apasati un click dreapta pe ecranul liber si va duceti pe butonul ” New ” dupa aceea va duceti pe ” Shortcut “, dupa ce am facut aceste lucruri v-a aparea o sasuta, iar in casuta unde trebuie sa tastam adresa de fisier pentru shortcut, v-am tasta urmatorul lucru : ” shutdown -s -t 0 “, desigur ca fara ghilimele si apasam un simplu click stanga pe butonul ” Finish “.

Acel fisier rezultat il redenumin cum dorim noi, un mic exemplu ” ShutDown “.
Acum cand vrem sa inchidem calculatorul vom apasa dublu click pe noul fisier creat pe ecran si calculatorul se va stinge instantaneu.

Leave a Comment