Tag Archives: coduri cs 1.6

Coduri Counter Strike

Coduri Counter Strike

Daca tot am vorbit despre jocul Counter Strike, si cum stim cu totii ca este unul dintre cele mai cunoscute si jucate jocuri de impuscaturi, asa ca m-am gandit sa va prezint ceva coduri pentru Counter Strike pentru cei ce vor sa ciuleasca putin sau sa se razbune pe cei care folosesc coduri si se cred smecheri.

Eu sunt de parere ca ciulitul este o prostie si nu va sfatuiesc sa jucati intr-un asemenea mod, desigur daca folositi coduri si sunteti prinsi puteti fi banati.

In primul rand va ofer posibilitatea de a descarca un Aimbot, care in puteti descarca apasand un simplu click pe urmatorul link: Download CS Aimbot.

Al doilea lucru care il prezint este un Wall Hack, care il puteti descarca apasand un simplu click pe urmatorul link: Download CS Wall Hack.

Coduri Counter Strike / CS

Coduri Counter Strike / CS

Toata lumea stie jocul Counter Strike si a jucat macar o data in viata acest joc, asa ca m-am gandit sa va arat cateva coduri pentru el, aceste coduri pentru Counter Strike sunt cele mai folosite de catre jucatorii Counter Strike, ele includ: Speed, Aim, Wall si multe alte lucruri utile.

Codurile care vi le voi prezenta in acest post le puteti vedea putin mai jos.

* Primul cod care il voi prezenta are mai multe functii cum ar fi urmatoarele : Aim, Wall, ESP si multe alte functii.

Daca doriti sa descarcati acest cod pentru Counter Strike apasati un simplu click pe linkul de mai jos.

Download Coduri pentru Counter Strike.

* Al doilea cod pentru Counter Strike pe care il prezint este putin mai simplu si contine coduri cum ar fi : Aim, Speed, wall.

Daca doriti sa descarcati acest cod pentru Counter Strike apasati un simplu click pe linkul de mai jos.

Download Coduri Counter Strike.

PS: Nu este frumos sa jucati Counter Strike cu coduri deoarece nu demonstrati nimic, folositi aceste coduri doar daca este necesar si foloseste altcineva impotriva voastra.