Tag Archives: cum editez poze

Photofunia – Site care modifica poze

Photofunia – Site care modifica poze

PhotoFunia este un site cu ajutorul caruia aveti posibilitatea de a edita poze online, el va permite foarte usor sa uploadati poza dorita si sa o editati la fel de usor, aceste imagini ies super si aveti impresia ca sunt reale, aveti posibilitatea de a edita acest poze sau sa le adaugati in unele peisaje, dupa ce adaugati o imagine de exemplu intr-un portret, aceasta imagine pare ca a fost asa original.

PhotoFunia este un site gratuit, aveti posibilitatea de a edita orice fotogratie fara sa trebuiasca sa cumparati programe de editat sau sa platiti ceva site-ului.

Editarea pozelor cu site-ul PhotoFunia este foarte usoara, uploadati o imagine pe site, dupa care v-a trebui sa asteptati cateva momente pana il urca si dupa aceea lasati totul site-ului ca sa va modifice pozele.
Site-ul va detecteaza automat fata asa ca o sa va fie mai usor sa adaugati efectele speciale, i-ar in legatura cu poza nu trebuie sa va faceti griji deoarece poza nu v-a patii nimic, tot ceea ce o sa se intample pozei este ca v-a fi introdusa in portretul pe care il alegeti.

De preferat ii sa editati poze cu background-ul neutru, daca doriti sa editati poze in care sunt mai multe fete, atuncia site-ul automat v-a lua in considerare fata din inainte.

Cand este vorba de efecte speciale, PhotoFunia este un site foarte complex care ne ofera ocazia de a utiliza mai multe efecte in fiecare poza.

Putin mai jos puteti vedea un mic tutorial in care puteti vedea unele dintre lucrurile pe care le puteti face pe site-ul PhotoFunia.

Site-ul oficial pe care puteti edita pozele dorite complet gratuit este: http://photofunia.com/

Photoscape 3.5

Photoscape 3.5

Photoscape este un program gratuit care va ofera posibilitatea de a edita poze, el concureaza fara nici o problema cu celebrul program de editat poze PhotoShop.

Photoscape este un program foarte usor de folosit, nu trebuie sa aveti experienta in editatul pozelor, el este un program simplu, in maxim 15 minute va puteti da seama cum sa il manevrati si cum sa editati cu el.

Programul Photoscape va este oferit in 34 de limbi printre care se numara si limba romana si poate rula pe aproape orice sistem de operare Microsoft, cum ar fi Windows XP, Windows Vista si Windows 7.

Daca doriti sa descarcati programul de editat poze gratis Photoscape, apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download Photoscape – Program de editat poze.

FotoMix

FotoMix

FotoMix este un program care va ofera posibilitatea de a edita potografiilor, modificarea lor si multe altele.

Va ofera posibilitatea de a edita fundalul pozelor dorite, asta facand poza speciala deoarece schimbati privelistea din spate.

Cu ajutorul programului FotoMix puteti crea coperti pentru disk-urile voastre si chiar posibilitatea de a face un desigun pentru paginile web.

Desigur ca in orice program de editat poze, va ofera posibilitatea de a introduce alte persoane langa dumneavoastra in pozele detinute.

FotoMix ScreenShot

Pentru a utiliza programul FotoMix, trebuie sa aveti minim urmatoarele componente:
Cerinte Sistem FotoMix:

Viteza procesor: 350 MHz
Memorie RAM: 64 MB

Daca doriti sa descarcati programul FotoMix, apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download FotoMix – Program de editat imagini.

Paint.Net

Paint.Net

Paint.Net este un program gratuit care va ajuta sa editati imaginile dorite, el este o alternativa foarte buna a programului de editat imagini PhotoShop.

Paint.Net este foarte usor de folosit, nu trebuie sa ai cunostiinte in domeniul editarii si a designe-ului pentru a lucra cu programul Paint.Net, va trebuie doar putina ambitie si putina imaginatie pentru a putea face lucruri frumoase cu ajutorul acestui program.

Daca doriti sa descarcati programul Paint.Net, apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download Paint.Net – Program de editat imagini gratis.

Adobe Photoshop CS2

Adobe Photoshop CS2

Adobe Photoshop CS2 este unul dintre cele mai bune programe care va ajuta sa editati imaginile dorite, s-ar putea spune si ca este cel mai bun care exista pe internet in momentul de fata.

Dupa cum stim, exista versiuni mai noi cum ar fi CS3, CS4 si chiar CS5, dar aceasta versiune CS2 a programului Adobe Photoshop a fost unu dintre cele mai folosite si cele mai apreciate versiuni, cu ajutorul ei puteti modifica in totalitate imaginile dorite, puteti face orice vreti in poza cu ajutorul programului Adobe Photoshop CS2.

Programul Adobe Photoshop CS2 este compatibil cu urmatoarele sisteme de operare: 2000,Windows Xp si Windows Vista.

Daca doriti sa descarcati programul Adobe Photoshop CS2, apasati un simplu click pe linkul de mai jos.

Download Adobe Photoshop CS2 – Free.

Site-uri de trucat poze online

Site-uri de trucat poze online

In acest post va voi prezenta site-uri care va ajuta sa trucati poze, acest lucru se face online, deci nu va prezint program de trucat sau editat poze.

M-am gandit sa fac acest post deoarece am vazut ca multi dintre utilizatorii de internet cauta macar o data pe internet programe de editat sau de trucat poze asa ca m-am gandit ca sa fac un post cu site-uri care va ajuta sa editati sau sa trucati pozele online. Un mic exemplu sunt pozele acelea care sunt sigur ca le-ati vazut pe diverse site-uri de socializare in care pozele anumitor persoane sunt puse in panouri publicitare sau fel de fel de locuri.

Putin mai jos puteti vedea linkurile care va trimit pe site-uri unde puteti edita sau truca pozele.

http://www.photofunia.com/
http://www.writeonit.org/
http://www.deefunia.com/
http://jpgfun.com/
http://en.picjoke.com/
http://www.123pimpin.com/
http://www.dumpr.net/
http://funny.pho.to/
http://funphotobox.com/
http://www.loonapix.com/
http://www.photo505.com/
http://quelosepa.com/
http://www.sillyscenes.com/
http://yourmagicphoto.com/
http://www.letterjames.com/
http://www.fodey.com/
http://www.bloodyfingermail.com/
http://www.pfect.com/
http://www.magmypic.com/
http://morph.cs.st-andrews.ac.uk/
http://host-d.oddcast.com/
http://pikipimp.com/