Tag Archives: disk virtual

PowerISO – Emulator diskuri virtuale

PowerISO – Emulator diskuri virtuale

PowerISO este un program care este similar cu programul Daemon Tools, care va ajuta sa emulati unitati optice virtuale.

Pe langa aceasta functie de emulare, programul PowerISO are si facilitatea de a putea crea diskuri virtuale, de asemenea aveti posibilitatea de a edita diskurile virtuale.

Programul PowerISO suporta aproape toate tipurile de extensii de diskuri virtuale, un mic exemplu sunt urmatoarele: ISO, BIN, NRG, CDI, DAA si multe altele.

El ocupa foarte putin si nu cere multe resurse, chiar cand folositi programul la capacitate maxima, puteti folosi programul PowerISO fara nici o problema.

Daca doriti sa descarcati programul PowerISO apasati un simplu click pe linkul de mai jos.

Download PoweISO – Emulator de diskuri virtuale.

Daemon Tools – Program de creat diskuri virtuale

Daemon Tools – Program de creat diskuri virtuale

Daemon Tools este program cel mai cunoscut pentru crearea diskurilor virtuale, mai pe intelesul vostru, el creaza un DVD-Rom virtual pe care vei monta imaginea dorita.

Dupa ce ati instalat programul Daemon Tools, aveti in Quick Lunch ( mai precis langa ceasul de pe bara de jos in dreapta ) o imagine cu un fulger in ea, apasati simplu click dreapta pe ea, si va duce-ti pe ” Virtual CD/DVD-ROM ” si dati pe ” Set number of devices ” si acolo selectati un numar mai mare decat 0.

Pentru a monta imaginea dorita in DVD-ROMul virtual apasati din nou click dreapta pe fulgerul de langa ceas, va duceti la ” Virtual CD/DVD-ROM “, alegeti un driver care de exemplu poate sa fie ” Device 3 [F:] No Media ” si apasati pe ” Mount image “, dupa aceea va duceti si selectati imaginea .iso sau oricare alta extensie de imagine. Dupa ce ati montat imaginea va duceti in My computer si deschideti disk-ul virtual pe care l-ati introdus in DVD-ROMul virtual.