Tag Archives: download neoshooter

Program care va ajuta sa faceti poze la desktop

Program care va ajuta sa faceti poze la desktop

Intr-un post anterior am vorbit despre cum sa faci print screen la desktop, acuma o sa va prezint si programul care va ajuta sa faceti print screen la desktop, el se numeste NeoShooter, iar versiunea lui este 4.0.3b, o sa vedeti ca este foarte usor de folosit , personal am testat mai multe programe care va ajuta sa faceti poza la ecran dar nici unu nu a ajuns la asteptarile mele, dar NeoShooter este un program perfect, usor de folosit si excelent pentru orice utilizator care vrea sa faca mai multe poze la un interval de timp, el are optiunea sa va salveze pozele facute in fisierul ales.

Daca doriti sa descarcati programul NeoShooter, program care va ajuta sa faceti poza la ecran apasati un simplu click pe linkul de mai jos.

Download NeoShooter – Program care face Print Screen la Desktop.

Cum poti face Print Screen la Desktop ( Poza la Desktop )

Cum poti face Print Screen la Desktop ( Poza la Desktop )

Multi dintre noi cautam modalitati simple cum sa putem face print screen la desktop intr-un mod cat mai simplu.

Cum pot face un print screen? cel mai simplu mod este de a face poza la ecran printr-un program simplu numit NeoShooter.

Dupa ce instalati acest program, il porniti si intrati la setari si setati cum vi se pare mai usor de utilizat.

NeoShooter ScreenShot

Dupa ce descarcati programul NeoShooter, il instalati si il porniti facand setarile necesare cum doriti dumneavoastra, setarile sunt cam urmatoarele, unde sa salveze pozele facute, ce formati doriti sa aiba poza, are setare care face automat poze la un intervat dorit, daca setati dupa un interval, programul v-a aparea langa ceas cu numaratoarea inversa cat timp mai este pana face urmatoarea poza.

Daca doriti sa descarcati programul NeoShooter, program care face poza la ecran apasati un simplu click pe linkul de mai jos.

Download NeoShooter – Program care face Print Screen la Desktop.