Tag Archives: download poweriso

PowerISO

PowerISO este un program care va ajuta sa emulati discuri virtuale.

Cu ajutorul programului PowerISO avei posibilitatea de a crea si de a inscriptiona imagini virtuale care pot fi CD si DVD.
Programul poate crea si citi de asemenea urmatoarele formate: ISO, BIN, NRG, CDI, DAA si multe alte formate.

Aveti posibilitatea si sa impartiti fisierele care ocupa mult spatiu pentru a fi puse cu usurinte pe diverse unitati de stocare de care dispuneti.

Deasemenea cu ajutorul programului PowerISO aveti posibilitatea de a crea unitati optice virtuale ( CD / DVD ), aveti la dispozitie sa adaugati maxim 8 unitati virtuale, eu spun ca este de ajuns si sunt bine venite.

Programul PowerISO poate rula pe aproape toate sistemele de operare oferite de Microsoft, ele sunt urmatoarele: Windows 2000, Windows XP, Windows Vista si Windows 7.

Pentru a descarca programul PowerISO apasati un simplu click pe linkul de mai jos.

Download PowerISO.

PowerISO – Emulator diskuri virtuale

PowerISO – Emulator diskuri virtuale

PowerISO este un program care este similar cu programul Daemon Tools, care va ajuta sa emulati unitati optice virtuale.

Pe langa aceasta functie de emulare, programul PowerISO are si facilitatea de a putea crea diskuri virtuale, de asemenea aveti posibilitatea de a edita diskurile virtuale.

Programul PowerISO suporta aproape toate tipurile de extensii de diskuri virtuale, un mic exemplu sunt urmatoarele: ISO, BIN, NRG, CDI, DAA si multe altele.

El ocupa foarte putin si nu cere multe resurse, chiar cand folositi programul la capacitate maxima, puteti folosi programul PowerISO fara nici o problema.

Daca doriti sa descarcati programul PowerISO apasati un simplu click pe linkul de mai jos.

Download PoweISO – Emulator de diskuri virtuale.