Tag Archives: microsoft office

Cum se rezolvă eroarea Macro în Office 2010 ?

Acum câteva zile am primit această eroare pe un laptop Lenovo imediat după ce am terminat de instalat suita Microsoft Office 2010. De când folosesc Office 2010 nu am avut niciun fel de problemă, şi am fost destul de surprins când a apărut fereastra cu eroarea de mai jos care se “ţinea” destul de insistent de ecran. Spun asta deoarece a trebuit să dau câteva click-uri până să reuşesc să o fac să dispară…şi în final să reapară la deschiderea unui  alt document. Read more »

Microsoft Word 2007

Microsoft Word 2007

Microsot Word este un program care face parte in Microsoft Office, el se foloseste pentru a deschide documente text, si sa salvati documente in special cu formatul ” .doc ” si ” .docx “.

Daca sunteti incepator in folosirea programului Microsoft Word 2007, in acest articol este ghidul vostru in lumea Word 2007.

Dupa ce ati instalat programul Microsoft Word 2007, pentru a intra in el apasati un simplu click pe butonul ” Start “, va duceti pe ” All Programs ” si apasati un simplu click pe ” Microsoft Office Word 2007 ” pentru al deschide.

Primul lucru pe care o sa il vedeti este o pagina goala in care puteti sa scrieti textul dorit si sa va creati documentele dorite, primul lucru pe care o sa il observati dupa ce ati accesat programul Microsoft Word 2007 este ca aspectul programului s-a schimbat aproape in totalitate.

Programul Word 2007 are urmatoarele elemente:

– Bara de titlu care va afiseaza numele documentului deschis, i-ar la capatul barei de titlu puteti gasi cele trei butoane ” Minimize “, ” Restore ” si Close.
– In partea de jos a programului puteti gasi bara de stare care va ofera detalii referitoare la documentul pe care il editati in acel moment.
– In capatul din dreapta al barei de stare o sa gasiti bara de instrumente care va ofera intrumentele pentru a ajusta cum sa vedeti continutul documentului.

Office 2007 – Service Pack 2

Office 2007 – Service Pack 2

Versiunea Service Pack 2 este cel mai nou update al celebrului program de editor Microsoft Office 2007.

O mare noutate in acest program este introducerea posibilitatii de a salva documente ” .pdf ” fara sa trebuiasca sa instalati programe speciale pentru crearea acestor tipuri de fisiere.

O alta noutate este ca au adaugat posibilitatea de a crea si de a deschide fisiere ” Open Document 1.1 ” care este creat de principalul concurent al Office-ului care se numeste OpenOffice, el oferind serviciile de tip ” Office ” complet gratuit.

Daca doriti sa descarcati Service Pack 2 de la programul Microsoft Office 2007, apasati un simplu click pe linkul de mai jos.

Download Microsoft Office 2007 – Service Pack 2.

Cerinte de sistem Microsoft Office 2010

Cerinte de sistem Microsoft Office 2010

Pentru cei care se intreaba daca pot sau nu sa ruleze programul Microsoft Office 2010 pe calculatorul lor, putin mai jos puteti vedea cerintele minime de sistem necesare pentru a putea utiliza programul Microsoft Office 2010.

Cerinte minime de sistem Microsoft Office 2010:

Viteza minima procesor: 500 Mhz
Memorie minima RAM: 256MB
Sistem de operare: Windows XP Professional cu Service Pack 3

Cele mai bune programe gratuite pentru Windows

Cele mai bune programe gratuite pentru Windows

Dupa ce am vazut cate un program intro parte, unul in alta parte, m-am gandit sa fac o lista cu programe gratuite pentru windows pentru a va face viata mai usoara cand vreti sa cautati un program gratuit care va intereseaza, aceasta lista contine atat programe antivirus ca si softuri foarte utile.

Fiecare dintre noi are o parere diferita asupra programelor, probabil ca eu prefer unele programe iar voi altele, dar dupa parerea mea programele din lista aceasta sunt destul de utile pentru utilizatorii de calculatoare.

Programele gratuite pentru windows sunt urmatoarele:

Programe text:

Open Office – Un inlocuitor fidel al cunoscutului Microsoft Office.

AbiWord – Program de editat texte.

Foxit PDF Reader – Program care citeste fisiere PDF.

Browsere:

Firefox – Browser web foarte bun.

Maxthon – Browser care iese in evidenta din ce in ce mai mult.

Opera – Unul dintre cele mai bune browsere.

Chrome – Browser web rapid si gratuit.

Programe de securitate:

AVG Free – Antivirus gratuit

AntiVir PersonalEdition – AVP Antivirus

BitDefender Free – Antivirus gratuit

Programe pentru servere:

FileZilla – Program cu ajutorul caruia te conectezi la server.

FileZilla Server – Program care creaza un server virtual FTP

XAMPP – Creaza un server virtual Apache, mySQL, PHP si Perl

Programe audio:

Foobar2000 – Player audio.

WinAmp – Player audio.

MediaMonkey – Organizator de muzica.