Tag Archives: modifica poze

Photofunia – Site care modifica poze

Photofunia – Site care modifica poze

PhotoFunia este un site cu ajutorul caruia aveti posibilitatea de a edita poze online, el va permite foarte usor sa uploadati poza dorita si sa o editati la fel de usor, aceste imagini ies super si aveti impresia ca sunt reale, aveti posibilitatea de a edita acest poze sau sa le adaugati in unele peisaje, dupa ce adaugati o imagine de exemplu intr-un portret, aceasta imagine pare ca a fost asa original.

PhotoFunia este un site gratuit, aveti posibilitatea de a edita orice fotogratie fara sa trebuiasca sa cumparati programe de editat sau sa platiti ceva site-ului.

Editarea pozelor cu site-ul PhotoFunia este foarte usoara, uploadati o imagine pe site, dupa care v-a trebui sa asteptati cateva momente pana il urca si dupa aceea lasati totul site-ului ca sa va modifice pozele.
Site-ul va detecteaza automat fata asa ca o sa va fie mai usor sa adaugati efectele speciale, i-ar in legatura cu poza nu trebuie sa va faceti griji deoarece poza nu v-a patii nimic, tot ceea ce o sa se intample pozei este ca v-a fi introdusa in portretul pe care il alegeti.

De preferat ii sa editati poze cu background-ul neutru, daca doriti sa editati poze in care sunt mai multe fete, atuncia site-ul automat v-a lua in considerare fata din inainte.

Cand este vorba de efecte speciale, PhotoFunia este un site foarte complex care ne ofera ocazia de a utiliza mai multe efecte in fiecare poza.

Putin mai jos puteti vedea un mic tutorial in care puteti vedea unele dintre lucrurile pe care le puteti face pe site-ul PhotoFunia.

Site-ul oficial pe care puteti edita pozele dorite complet gratuit este: http://photofunia.com/

Site-uri de modificat poze online

Site-uri de modificat poze online

Am vazut ca multi dintre utilizatorii internetului cauta tot mai des site-uri care sa ii ajute sa modifice poze online , asa ca m-am gandit sa va fac o mica lista de site-uri cu ajutorul caruia puteti modifica poze pe internet foarte usor.

Putin mai jos puteti vedea lista de site-uri care modifica poze online.

1. En.picjoke.com – cu ajutorul acestui site aveti posibilitatea de a edita amuzant pozele voastre direct pe internet, puteti sa va puneti poza intr-o rama foto si multe alte modificari interesante.

2. Funny.pho.to – cu ajutorul acestui site puteti modifica foarte usor pozele de pe Hard Disk sau de pe alt site.

3. BeFunky.com – este un site cu ajutorul caruia puteti edita amuzant pozele, deasemenea puteti crea imagini foarte interesante.

4. Bighugelabs.com – acest site este unul care va ofera posibilitatea de a edita pozele online.

5. Funphotobox.com – este de asemenea un site cu ajutorul caruia puteti edita pozele online.

6. 3effects.com – acest site va ofera posibilitatea de a edita pozele si a pune pozele in diferite tablouri.

7. Pizap.com – este de asemena un site care va ajuta sa editati pozele online, el va ofera pozibilitatea de a crea poze foarte amuzante.

8. Fotocrib.com – cu ajutorul acestui site aveti posibilitatea de a modifica pozele online, sa adaugati efecte, efecte 3d si multe alte chestii interesante.

9. Blingee.com – este un site care va adauga in poze sclipici, inimioare si multe alte chestii pe care le veti adora.