Tag Archives: programe pentru calculator

IncrediFace – Program care face poze amuzante

IncrediFace – Program care face poze amuzante

IncrediFace este un program care ne ajuta sa punem fetele noastre sau a prietenilor in alte poze asta facand o poza foarte amuzanta, el are o multime de optiuni cu ajutorul carora pot iesii poze foarte amuzante :)

Daca doriti sa descarcati programul IncrediFace apasati un simplu click pe linkul de mai jos.

Download IncrediFace – Program care face poze amuzante.

Stealth Files

Stealth Files

Fiecare dintre noi vrea cateodata sa ascunde anumite fisiere de restul persoanelor care ne folosesc calculatorul pentru ca sa le accesam doar noi si care contin anumite date sau filme care nu vreti sa ajunga in mana altor persoane.

Cu ajutorul programului Stealth Files aveti posibilitatea sa ascunde fisierele, un mic exemplu este de a ascunde un fisier de tip ” Text ” intr-un fisier de tip ” MP3 “, iar fisierul MP3 il puteti folosi in continuare fara absolut nici o problema.

Daca doriti sa descarcati programul Stealth Files apasati un simplu click pe linkul de mai jos.

Download Stealth Files – Program de ascuns fisiere.

OSS Audio Extractor

OSS Audio Extractor

OSS Audio Extractor este un program care scoate sunetul din orice fel de fisier video cu urmatoarele extensii: AVI, MPEG, WMV si AFK, el le transforma in urmatoarele feluri de extensii: WAV PCM, MP3, WMA, ALF2, ADPCM, GSM, G.726, DSP, A-LAW, ACM, U-LAW, PCM, Ogg Vorbis.

Daca doriti sa descarcati programul OSS Audio Extractor apasati un simplu click pe linkul de mai jos.

Download OSS Audio Extractor.

Fast Defrag – Program care defragmenteaza Hard Disk-ul

Fast Defrag – Program care defragmenteaza Hard Disk-ul

Fast Defrag este un program care va ajuta sa mariti viteza de lucru al calculatorului prin defragmentarea Hard Disk-urilor de pe acest, mai precis el rearanjeaza spatiul ocupat de fisierele aflate pe Hard Disk.

Programul Fast Defrag ocupa putin spatiu si nu cere multe resurse, in acest mod el poate rula fara nici o problema in fundal.

Fast Defrag se asigura in permanenta ca Windows-ul ruleaza la viteza maxima in timpul utilizarii acestui program sa nu aveti probleme si sa nu ii simtiti lucrul.

Daca doriti sa descarcati programul Fast Defrag apasati un simplu click pe linkul de mai jos.

Download Fast Defrag – Program care defragmenteaza Hard Disk-ul.

Download Studio – Descarca orice

Download Studio – Descarca orice

Programul Download Studio este un program care va permite sa descarcati absout orice fisier de pe orice site.

Puteti descarca videoclipe si puteti descarca orice pana la site-uri intregi din FTP,toate acestea pot fi descarcate cu ajutorul programului Download Studio.

Eu personal in unele situatii folosesc acest program si daca aveti nevoie sa descarcati un anumit site si nu aveti acces la FTP puteti folosi oricand acest program.

Daca doriti sa descarcati programul Download Studio apasati un simplu click pe linkul de mai jos.

Descarca ” Download Studio ” – Program care va ajuta sa descarcati orice.

Strong DC++ 2.40

La ce foloseste programul Strong DC++?

Multi dintre utilizatorii internetului sunt familiarizati cu acest tip de programe si nu aveti nevoie de o prezentare detaliata, dar sunt unii care nu cunosc acest tip de program.

Strong DC++ este un program de share, asta insemnand ca puteti descarca aproape orice de pe internet dar pentru a putea face asta trebui e sa imparti si tu ceva pentru ceilalti utilizatori ca sa poata descarca.

De curand Strong DC++ a ajuns la versiunea 2.40, ea vine cu multe modificari, dar cel mai important este ca aceasta versiune este mult mai stabila decat predecesorii ei.

Putin mai jos puteti vedea un videoclip in care vedeti cum se configureaza Strong DC++.

Vuze – Program de torrente

Vuze – Program de torrente

Majoritatea oamenilor care descarca torrente folosesc deobicei programe cum ar fi uTorrent sau BitComet, o alternativa a acestor programe este Vuze, el este vechiul Azureus, mai precis este un client java foarte bun in downloadul de torrente.

Performantele programului Vuze sunt asemanatoare ca a celorlalte programe cunoscute, el avand aceeasi viteza de download, cateodate puteti avea chiar o viteza superioara decat cu programele clasice.

Pe langa downloadul de torrente, programul Vuze va permite sa vizionati chiar si filme HD direct din program si va ofera si posibilitatea de a cumpara programe zi muzica de pe site-uri ca Amazon.com

Daca doriti sa descarcati programul Vuze, apasati un simplu click pe linkul de mai jos.

Download Vuze – Program gratuit de torrente.

PowerISO – Emulator diskuri virtuale

PowerISO – Emulator diskuri virtuale

PowerISO este un program care este similar cu programul Daemon Tools, care va ajuta sa emulati unitati optice virtuale.

Pe langa aceasta functie de emulare, programul PowerISO are si facilitatea de a putea crea diskuri virtuale, de asemenea aveti posibilitatea de a edita diskurile virtuale.

Programul PowerISO suporta aproape toate tipurile de extensii de diskuri virtuale, un mic exemplu sunt urmatoarele: ISO, BIN, NRG, CDI, DAA si multe altele.

El ocupa foarte putin si nu cere multe resurse, chiar cand folositi programul la capacitate maxima, puteti folosi programul PowerISO fara nici o problema.

Daca doriti sa descarcati programul PowerISO apasati un simplu click pe linkul de mai jos.

Download PoweISO – Emulator de diskuri virtuale.

uTorrent 2.0

uTorrent

uTorrent este un program gratuit care va ajuta sa descarcati diverse torrente, care pot contine filme, jocuri, muzica etc.
Programul uTorrent este foarte usor de instalat si la fel de usor de utilizat.
De curand a aparut versiunea 2.0 a programului care ne face noi surprize in acest domeniu al programelor cu ajutorul caruia putem descarca de dorim de pe internet.

O mare noutate in noua versiunea a programului uTorrent este optiunea uTP, ea reprezinta un micro protocol de transfer care o foloseste noua versiune de uTorrent care este special creat pentru ca viteza de descarcare sa fie mai mare si sa fie mult mai network-friendly decat celelalte versiuni ale programului uTorrent

Daca doriti sa descarcati programul uTorrent apasati un simplu click pe linkul de mai jos.

Download uTorrent – Program de descarcat torrente.

SWAT 4

SWAT 4

SWAT 4 este un shooter foarte cunoscut de tipul strategic, jocul SWAT 4 reprezinta un joc superb si foarte indragit de catre fanii seriei SWAT, el a reusit de devina apogeul vremii sale.

Jocul SWAT are o grafica foarte buns si foarte dezvoltate, daca dispuneti de un calculator performant puteti juca jocul la detalii maxime ale calitatii imaginii dar detaliile din pacate au fost putin neglijate, asta nu ne deranjeaza cu nimic.

Jocul in principal este creat pentru jocul Online, mai mult decat pentru al juca in misiunile obijnuite. Accentuez acest lucru din cauza multor comenzi care dispun in timpul jocului care pot fi activate doar secvential si nu simultan, in acest mod coechipierii oferiti de catre calculator au o marja de eroare destul de mare.

Modul de joc Online al jocului SWAT 4 este la un total alt nivel decat model de joc offline, aveti posibilitatea de a vorbi cu coechipierii de joc, iar se reduce marja de eroare a timpului in efectuarea comenzilor.

Concluzia generala referitoare la jocul SWAT este ca initial a fost creat pentru jocul Offline dar in versiunea SWAT 4 este facut un shooter unde gasesti placerea jocului doar un modul Online.