Tag Archives: Task Manager has been disabled by your administrator

Task Manager Fix v2.0

Task Manager Fix v2.0

O medoda usoara pentru a scapa de celebra eroare ” Task Manager has been disabled by your administrator ” si pentru a debloca Task Managerul este de a folosii programul Task Manager Fix v2.0.

Cauza erorii ” Task Manager has been disabled by your administrator ” o are la baza infectarea calculatorului cu diferiti virusi care va opreste posibilitatea de ai inchide din Task manager.

Daca doriti sa descarcati programul Task Manager Fix v2.0 apasati un simplu click pe linkul de mai jos.

Download Task Manager Fix v2.0.

Task Manager has been disabled by your administrator

Task Manager has been disabled by your administrator

De multe ori ni se intampla sa primim mesajul ” Task Manager has been disabled by your administrator ” cand incercam sa accesam Tast Manager, acest lucru este foarte enervant deoarece nu putem sa inchidem aplicatiile pe care le dorim, acest lucru arata ca sistemul nostru este infectat si ne este practic imposibil sa vedem ce aplicatii ruleaza in calculatorul nostru.

Daca doriti sa reactivati ” Task Manager ” trebuie sa faceti un fisier cu extensia ” .reg ” care il creati foarte usor utilizand programul ” Notepad “, dupa aceea copiati textul care se afla sub acest rand in notepad.

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System]
“DisableTaskMgr”=dword:00000000

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Group Policy Objects\LocalUser\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System]
“DisableTaskMgr”=dword:00000000
“**del.DisableTaskMgr”=” “

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\system\]
“DisableTaskMgr”=dword:00000000

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]
“DisableCAD”=dword:00000000

Mai usor spus, deschideti simplu programul ” Notepad ” , copiati textul care este ingrosat de mai sus in el, il salvati sub numele de ” TaskManager.reg “, sa fiti atenti sa nu il salvati sub forma de ” .txt “, iar dupa aceea rulati fisierul care rezulta dupa ce salvati acest fisier, v-a aparea o intrebare daca vreti sa rulati fisierul si dvs apasati pe butonul ” Yes “, i-ar prin aceasta metoda ati rezolvat problemele legate de dezactivarea managerului de aplicatii.