Delta Force Black Hawk Down – Shooter

Delta Force Black Hawk Down – Shooter

Delta Force Black Hawk Down este un shooter destul de interesant in care poti alege dintre 3 tipuri de misiuni, acele misiuni sunt foarte grele si au multe misiuni normale care la randul lor sunt foarte grele, inainte de fiecare misiune ai posibilitatea de ati alege arma care vrei sa o folosesti si un pistol, este foarte interesant si ca ai posibilitatea sa zbori cu elicopterul foarte mult si sa trebuiasca sa tintesti din el, dar din pacate nu il poti conduce tu.

La inceputul fiecarei misiuni vei avea coechipieri care te vor ajuta sa omori inamicii dealungul misiunii, in unele locuri vei gasi kit-uri pentru viata si munitii.

In acest joc veti intampina si crocodili de care v-a trebui sa treceti, acest lucru este foarte interesant si unic intr-un joc, inainte de a trebui sa treceti de crocodili v-a trebui sa treceti si de mine de camp si de multe alte obstacole.

In timpul jocului veti intalni diferite tipuri de misiuni, unele care sunt foarte usoare, iar altele care sunt foarte grele, jocul il poti salva in timp ce joci apasand simplu pe tasta F5 dar ai restrictie la numarul de salvari, in fiecare misiune veti avea diferite obiective care trebui sa le indepliniti, iar daca coechipiarii o sa va moara automat veti pierde misiunea.

Putet juca Delta Force Black Hawk Down si in modul multiplayer cu prietenii, dar din pacate acest joc nu este gratuit, dar daca doriti sa il cumparati si sa il descarcati apasati un simplu click pe linkul de mai jos.

Download Delta Force Black Hawk Down – Shooter

Leave a Comment