Emulator.online – toate jocurile Nintendo, Sega si nu numai intr-un singur loc

Daca faceti parte din generatia anilor 90 cu siguranta ati avut un joc pe televizor acasa. Eu inca il mai am, insa pe televizoarele contemporane nu prea mai functioneaza din pacate. Toata lumea a jucat macar odata jocul Super Mario Bros, o legenda in randul jocurilor retro din anii trecuti. Sa nu mai pomenesc de Duck Hunt, care ma provoca de fiecare data sa “mangai” ecranul televizorului incercand sa mai impusc cate o rata. Daca sunteti impatimitii acestor jocuri si doriti sa retraiti vremurile trecute, am gasit o solutie “clean” care ne pune la dispozitie toate jocurile retro Nintendo, Sega, Genesis, etc.

Este vorba de site-ul Emulator.online , care asa cum ii spune si numele, este un emulator care ne permite sa jucam gratuit jocurile copilariei. Ceea ce apreciez la acest site este lipsa reclamelor enervante care pe alte site-uri sau emulatoare asemanatoare ne invadeaza la aproape fiecare click. Se pare ca cei care au dezvoltat acest emulator inteleg nevoile utilizatorilor si doresc ca acestia sa se simta bine in timp ce se bucura de jocul favorit.

Dupa ce accesati site-ul, aveti in partea de sus consolele cu jocuri pe categorii. Accesati consola dorita, de exemplu NES, dupa care vor aparea toate jocurile. Aveti posibilitatea sa filtrati jocurile, sau daca va aduceti aminte exact de un joc, il puteti cauta sus direct in casuta de cautare. Spor la jucat !

Comments are closed.