Internet Explorer 9

Internet Explorer 9

Dupa multe luni de teste, microsoft a lansat oficial web browserul Internet Explorer 9 ( IE 9 ).

Aceastra noua varianta a celebrului browser de internet, Internet Explorar 9 vine cu o intergata grafica noua, acesta seamana tot mai mult cu browserul oferit de google care este numit Google Chrome, de asemanea a fost introdus sistemul care va afiseaza sugestii de site-uri in bara de adrese, aceste sugestii sunt site-uri pe care le-ai mai vizitat sau care le au selectate ca favorite.

Prin aceasta noua versiune, Internet Explorer se apropie foarte multe de concurenta, acesta are la dispozitie accelare hardware, aceasta accelerare hardware vine inclusiv si grafica.

O alta noutate in Internet Explorer 9 este ca acuma ai posibiltiatea sa vizionati cele mai recente fisiere descarcate, la fel cum aveti pus la dispozitie si in FireFox.

De asemenea si partea de TAB-uri a suferit imbunatatiri, ea va permite mai nou si Tab Tearing, mai bine spus posibilitatea de a prinde un TAB si sa il scoateti afara din browser, in acest fel va creaza o fereastra noua, aceasta nu o sa se reincarce.

Pagina ” New tab ” este si ea asemanatoare cu cea a browserului Google Chrome, chiar daca nu are acelasi stil, aceasta este foarte utila cand navigati pe internet.

Browserul Internet Explorer 9 este oferit gratuit de catre producatorul Microsoft, acesta il puteti descarca gratuit de pe pagina oficiala a producatorului sau apasand un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download Internet Explorer 9.

Leave a Comment