Internet Explorer Pack

Internet Explorer Pack

Acest post este despre celebrul browser de internet ” Internet Explorer ” care este oferit de catre compania Microsoft, el probabil este urat de catre multi utilizatori al altor browsere dar in acelasi timp este indragit de cei care inca mai au incredere in el si desigur il folosesc.

Orice sistem de operare are nevoie de Internet Explorer deoarece buna functionare a sistemului de operare depinde de configuratia Internet Explorerului.

In acest post va voi prezenta pentru cei ce indragesc celebru browser Internet Explorer, de la prima versiune de Internet Explorer ( Internet Explorer 1 ) pana la versiunea 8 al celebrului browser, aceste versiuni care vi le prezint sunt portabile, acest lucru inseamna ca nu trebuie sa le instalati, le puteti folosi pe bunul plac cum doriti, mai ales pentru a face o scurta trecere prin trecut pentru a vedea cum pionerii internetului utilizau aceasta resursa a calculatoarelor moderne.

Aceste versiune de care va povestesc se afla intr-un pack care contine de la prima versiune pana la versiunea 8 al Internet Explorerului , ele pot fi utilizate cum doriti chiar si fiecare in acelasi timp.

Versiunile de Internet Explorer care sunt incluse in acest pack:

– Internet Explorer 1.0
– Internet Explorer 1.5
– Internet Explorer 2.01
– Internet Explorer 3.0
– Internet Explorer 4.01
– Internet Explorer 5.01
– Internet Explorer 5.5
– Internet Explorer 6.0
– Internet Explorer 7.0
– Internet Explorer 8.0

Daca doriti sa descarcati acest pack care contine toate versiunile de Internet Explorer apasati un simplu click pe linkul de mai jos.

Download Internet Explorer Pack.

Leave a Comment