PC Tools – Protectie calculator

PC Tools – Protectie calculator

Dupa cum stim pentru protectia calculatorului nostru necesita sa cheltuim foarte multi bani in programe care ne maresc securitatea calculatorului, chiar daca programele gratuite nu ofera chiar aceea protectie care le ofera programele care necesita cumparate pentru un utilizator simplu cum suntem noi oamenii obijnuiti o versiune gratuita este mai mult decat binevenita, decat sa stam neprotejati ( nu va ganditi la prostii :) ) eu recomand versiunile gratuite a programelor acestea deoarece ofera o securitate buna.

In aceasta priviinta echipa PC Tools ne ofera versiunile gratuite de la programele lor cum ar fi: Antivirus, Antispyware si firewall.

PC Tools AntiVirus Free
Reprezinta versiunea gratuita a programului PC Tools Anvitirus care nu are mari diferente decat versiunea care trebuie cumparata, este o alternativa foarte buna pentru celebrii antivirusi care trebuie platiti, singurul dezavantaj care il are este ca firma producatoare nu ofera suport pentru el si viteza de update este putin mai mica decat a versiunii platite.

Daca doriti sa descarcati antivirusul PC Tools Antivirus Free apasati un simplu click pe linkul de mai jos.

Download PC Tools Antivirus Free – Antivirus Gratis.

PC Tools Firewall Plus
PC Tools Firewall Plus reprezinta firewallul oferit gratuit de catre echipa PC Tools care ofera o protectie decenta pentru utilizatorii normali, la prima vedere o sa credeti ca este prea simplu i-ar prin acest lucru o sa credeti ca nu poate face mare lucru dar o data ce umblati prin setarile programului o sa va dati seama ce poate el sa faca cu adevarat, mie personal mi se pare ca este un excelent firewall.

Daca doriti sa descarcati PC Tools Firewall Plus Free apasati un simplu click pe linkul de mai jos.

Download PC Tools Firewall Plus Free – Firewall Gratis.

PC Tools ThreatFire
PC Tools ThreatFire este un program care vine cu ceva nou si revolutionar, el detecteaza posibila infectare cu virusi bazanduse pe comportamentul virusilor, asta fiind o metoda mai evoluata de detectare a malware-urilor decat a antivirusilor clasiti care detecteaza virusii bazanduse pe definitii.

Cand o aplicatie este rulate pe calculator, programul PC Tools ThreatFire o analizeaza si daca ceva este in neregula cu acea aplicatie este automat inchisa si automat bagata in carantina.

Daca doriti sa descarcati programul PC Tools ThreatFire Free apasati un simplu click pe linkul de mai jos.

Download PC Tools ThreatFire.

PC Tools Spyware Doctor
Sunt sigur ca fiecare stie despre celebrul program care elimina Spyware, el se numeste Spyware Doctor si este oferit de catre PC Tools, asa ca eu va scriu despre versiunea gratuita a acestui program Spyware Doctor Free, el va ofera aproape aceea protectie ca varianta platita a programului dar acest program este dispobinil doar in pachetul oferit de Google, el se numeste Google Pack.

Daca doriti sa descarcati PC Tools Spyware Doctor Free apasati un simplu click pe linkul de mai jos.

Download PC Tools Spyware Doctor Free – Protectie Anti Spyware.

Leave a Comment