Photofunia – Site care modifica poze

Photofunia – Site care modifica poze

PhotoFunia este un site cu ajutorul caruia aveti posibilitatea de a edita poze online, el va permite foarte usor sa uploadati poza dorita si sa o editati la fel de usor, aceste imagini ies super si aveti impresia ca sunt reale, aveti posibilitatea de a edita acest poze sau sa le adaugati in unele peisaje, dupa ce adaugati o imagine de exemplu intr-un portret, aceasta imagine pare ca a fost asa original.

PhotoFunia este un site gratuit, aveti posibilitatea de a edita orice fotogratie fara sa trebuiasca sa cumparati programe de editat sau sa platiti ceva site-ului.

Editarea pozelor cu site-ul PhotoFunia este foarte usoara, uploadati o imagine pe site, dupa care v-a trebui sa asteptati cateva momente pana il urca si dupa aceea lasati totul site-ului ca sa va modifice pozele.
Site-ul va detecteaza automat fata asa ca o sa va fie mai usor sa adaugati efectele speciale, i-ar in legatura cu poza nu trebuie sa va faceti griji deoarece poza nu v-a patii nimic, tot ceea ce o sa se intample pozei este ca v-a fi introdusa in portretul pe care il alegeti.

De preferat ii sa editati poze cu background-ul neutru, daca doriti sa editati poze in care sunt mai multe fete, atuncia site-ul automat v-a lua in considerare fata din inainte.

Cand este vorba de efecte speciale, PhotoFunia este un site foarte complex care ne ofera ocazia de a utiliza mai multe efecte in fiecare poza.

Putin mai jos puteti vedea un mic tutorial in care puteti vedea unele dintre lucrurile pe care le puteti face pe site-ul PhotoFunia.

Site-ul oficial pe care puteti edita pozele dorite complet gratuit este: http://photofunia.com/

Leave a Comment