Category Archives: Telefoane

Samsung Galaxy S3

Samsung Galaxy S3

Dupa marele succes pe care l-a avut Samsung cu precedentele modele din seria Galaxy S, a intrat pe piata Samsung Glaxy S3 pe care sunt sigur ca foarte multi l-au asteptat fara rabdare si unii dintre voi chiar l-ati precomandat.

Samsung Galaxy S3 se remarca prin marimea foarte mare a ecranului dar si prin puternicul procesor quad-core, sa nu uitam si de ecranul super amoled .

Vine in 3 variante cu spatiu de stocare de 16 / 32 / 64 GB.

Camera avando de 8 MP care poate face poze de inalta calitate si putand filma HD la 1080p.

Sa nu uitam si de sistemul de operare care este cunoscutul Android v4.0.4 (Ice Cream Sandwich) care poate fi updatat la versiunea Android 4.1.2 (Jelly Bean).

Pretul unui telefon Samsung Galaxy S3 este undeva in jurul sumei de 450 euro sau 2000 Lei dar puteti verifica pretul in fiecare zi pe site-ul : Price.ro

Putin mai jos puteti viziona un scurt videoclip de prezentare a telefonului Samsung Glaxy S3 creat de George Buhnici.

Coduri Nokia

Coduri Nokia

Pentru cei care au telefoane clasice Nokia, am gasit cateva coduri care s-ar putea sa le fie utile. Aceste coduri sunt foarte utile pentru a gasii IME-ul, sa va resetati codul de securitate si multe alte chestii pe care le puteti vedea putin mai jos.

La orice telefon Nokia codul de securitate preinstalat este : 12345

*#06# – Va arata IME-ul telefonului

*#0000# -Afiseaza versiunea softului din telefon.

*#3283# – Va afiseaza data fabricatiei a telefonului

*3370# – Activeaza EFR – Mareste sunetul cu 5%

#3370# sau *3370# – Dezavtivati functia EFR

*#4720# – Face calitatea sunetului sa fie mai proasta dar ajuta cand doriti sa vorbiti mai mult la telefon fara a avea probleme ca se termina bateria repede. Pentru al dezactiva tastati din nou codul.

*#147# – Arata ultimul apel format de pe telefon dar functioneaza doar pe Vodafone.

*#1471# – Arata ultimul apel de pe telefon – Functioneaza doar pe vodafone.

*#2640# – Arata codul de securitate activ.

*#73# – Reseteaza scorurile jocurilor.

*#92702689# – Afiseaza toate detaliile telefonului cum ar fi: data fabricarii, seria telefonului, daca a fost in service etc.

Nokia Lumia 800

Nokia Lumia 800

Nokia Lumia 800 este unul dintre ultimele smartphone-uri lansate de catre compania Nokia care a inceput sa-si piarda din notorietatea pe care a avuto, acest smartphone este facut in colaborare cu Microsoft.

La prima vedere designe-ul pare a fi luat de la Nokia N9 cu mici retusuri si cu sistemul de operare schimbat in unul mai puternic, acesta fiind Windows Phone 7 Mango.

Configuratia telefonului Nokia Lumia 800 este urmatoarea: el vine cu un procesor de 1,4 GHz, memoria RAM de 512 MB si spatiu de stocare de 16 GB.

Camera foto care pe care o detine Nokia Lumia 800 este una Carl Zeiss de 8 MP, aceasta este capabila de a face inregistrari video HD pana la 720p.

O noutate pentru telefoanele Nokia este ca au schimbat formatul cartelei sim in noul format micro SIM care este putin mai mic decat anteriorul model, cei ce au cartele clasice trebuie sa se duca la operatorul de telefonie sa isi schimbe cartela.

In urmatorul videoclip aveti posibilitatea de a viziona o descriere mai detaliata a telefonului Nokia Lumia 800.

Wallpapere de Paste pentru iPhone

Deoarece Sfintele Sarbatori de Paste se apropie cu pasi repezi, am decis sa va postez cateva wallpapere de Paste pentru iPhone.

Aceste wallpapere le puteti vedea putin mai jos si de asemenea aveti posibilitatea de a descarca poza favorita.

Poze de Paste 1

Poze de Paste 2

Poze de Paste 3

Poze de Paste 4

Yahoo Messenger pentru iPhone

Yahoo Messenger pentru iPhone

Dupa cum prea bine vedem, tehnologia tot evolueaza si din ce in ca mai mult nu putem sa ne despartim de internet, chiar si cand suntem plecati de acasa, intram pe internet de pe telefonul mobil, cu aceasta evolutie si cei de la Yahoo s-au specializat si pe crearea mesengerului pentru telefoane mobile, cu ajutorul lor acuma puteti utiliza programul Yahoo Messenger ca aplicatie pe telefoanele mobile iPhone.

Cu ajutorul acestei aplicatii, utilizatorii telefoanelor mobile iPhone pot efectua apeluri vocale si video gratuite cu prietenii de pe Messenger, desigur gratuite daca aveti optiune de internet activata pe telefon.

Cu ajutorul aplicatiei Yahoo Messenger pentru telefoanele mobile iPhone, aveti posibilitatea sa impartiti cu alte persoane din lista de messenger, poze, videoclipuri, melodii sau orice altceva doriti, de asemenea va ofera posibilitatea de a adauga prieteni noi in lista dumneavoastra de messenger, sa schimbati avatarul si multe alte lucruri interesante.

Daca doriti sa descarcati aplicatie Yahoo Messenger pentru iPhone, apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download Yahoo Messenger – iPhone Aplication.

Jocuri Motorola V360

Jocuri Motorola V360

Dupa ce m-am tot uitat pe internet dupa lucruri interesante, am dat de aceste jocuri pentru telefonul mobil Motorola V360, nu sunt prea multe dar sper ca o sa va placa aceste jocuri pentru Motorola V360, lista de jocuri si link-ul de download le puteti gasi putin mai jos.

 
 
1. Zelda.

Daca doriti sa descarcati jocul Zelda pentru Motorola V360, apasati un simplu click pe urmatorul link: Download Zelda.

2. Super Mario Planet.

Daca doriti sa descarcati jocul Super Mario Planet pentru Motorola V360, apasati un simplu click pe urmatorl link: Download Super Mario Planet.

3. Holy Wars.

Daca doriti sa descarcati jocul Holy Wars pentru Motorola V360, apasati un simplu click pe urmatorul link: Download Holy Wars.

4. Sportbikes Unlimited.

Daca doriti sa descarcati jocul Sportbikes Unlimited pentru Motorola V360, apasati un simplu click pe urmatorul link: Download Sportbikes Unlimited.

5. Love Tourist.

Daca doriti sa descarcati jocul Love Tourist pentru Motorola V360, apasati un simplu click pe urmatorul link: Download Love Tourist.

Drivere Motorola

Drivere Motorola

Pentru cei care cauta drivere pentru telefoanele mobile Motorola, am gasit o mica lista cu drivere pentru telefoanele Motorola, el contine multe drivere pentru aceste tipuri de telefoane, printre ele se numara: Motorola RAZR V3T, Motorola V980, Motorola V190 si multe alte modele de telefoane, mai bine spus acest pack contine aproape toate driverele necesare pentru telefoanele Motorola.

Daca doriti sa descarcati driverele pentru telefoanele Motorola, apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download Drivere pentru Motorola.

Jocuri Nokia 6300

Jocuri Nokia 6300

Acest post este special pentru cei ce detin telefoane mobile Nokia 6300, ele sunt jocuri java si se pot juca deasemenea si multiplayer, ele se pot juca prin intermediul tehnologiei BlueTooth, ele se pot juca deasemenea si pe telefoanele mobile Sony Ericsson K750i si Sony Ericsson K800i.

Daca doriti sa descarcati acest jocuri pentru telefonul mobil Nokia 6300 apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download jocuri pentru Nokia 6300.

Sunete pentru Nokia

Sunete pentru Nokia

Pentru utilizatorii de telefoane mobile Nokia am gasit un mic pack cu tonuri de apel pentru telefoanele Nokia.

Acest pack ocupa 9MB si contine 24 de tonuri de apel pentru telefoanele Nokia.

Daca doriti sa descarcati aceste tonuri pentru telefoanele Nokia, apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download Tonuri pentru Nokia.

TeamViewer pentru iPhone / iPad

TeamViewer pentru iPhone / iPad

Dupa noile aparitii in domeniul tehnologiei, iPhone-ul si iPad-ul, ce-i de la TeamViewer s-au adaptat vremurilor si au lansat varianta pentru aceste doua … sa le spunem ” mini calculatoare “, aceasta versiune de TeamViewer este lansata sub forma de aplicatie pentru iPhone / iPad.
Este foarte interesant sa puteti controla calculatorul de pe telefon, acest lucru va face viata usoara cand trebuie sa ajutati pe cineva si nu aveti in apropiera un calculator.

Programul TeamViewer pentru iPhone / iPad este oferit gratuit de catre producator doar in scupuri necomerciale.

Daca doriti sa descarcati programul TeamViewer pentru iPhone / iPad, apasati un simplu click pe linkul de mai jos.

Download TeamViewer pentru iPhone / iPad – Controleaza calculatorul de pe telefon.