Category Archives: Facebook

Cum dezactivez TimeLine pe Facebook

Cum dezactivez TimeLine pe Facebook?

Deoarece foarte multi utilizatori Facebook s-au saturat de noua interfata Time Line pe care a adaugato recent Facebook, multi doresc sa treaca inapoie la vechea interfata care personal cred ca este mai usor de vizionat.

Pentru a putea dezactiva interfata Time Line trebuie sa descarcam un anumit plugin pentru browserul nostru, pentru moment acest plugin poate fi utilizat doar pe urmatoarele browsere: Mozilla, Google, Safari si Internet Explorer.

Daca doriti sa treceti la vechea interfata Facebook si sa dezactivati noua interfata TimeLine, descarcati pluginul Time Line Remove apasand un simplu click pe link-ul pentru browserul pe care il utilizati.

Download Time Line Remove pentru FireFox

Download Time Line Remove pentru Chrome

Download Time Line Remove pentru Safari

Download Time Line Remove pentru Internet Explorer

FaceBook Explorer – Windows 7 Gadget

FaceBook Explorer – Windows 7 Gadget

Dupa cum prea bine stim, extrem de multi oameni utilizeaza site-ul de socializare FaceBook, din acest motiv a fost creat acest gadget prin intermediul caruia puteti vedea noile mesaje, comenturi, like-uri si multe alte chestii interesante ce le distribuie prietenii direct din gadget fara a trebui de fiecare data sa intram pe Facebook sa verificam daca au aparut noutati.

Acest gadget este destinat in special persoanelor care isi verifica des contul FaceBook sa stie daca au primit comentarii sau like-uri, utilizand FaceBook explorer o sa salvati timpul accesarii din browser.

Puteti descarca gadgetul Facebook Explorer pentru Windows 7 accesand urmatorul link: FaceBook Explorer – Windows 7 Gadget

Diferite simboluri pentru FaceBook

Simboluri Facebook.

Pentru ca fenomenul FaceBook se extinde aproape in toata lumea, si tot mai multi oameni din tara noastra folosesc aceasta retea de socializare pentru a gasii prieteni sau pur si simplu pentru a se juca jocurile pe care vi e pune la dispozitie acest site.

Asa ca m-am decis sa va prezit o lista cu simbouri facebook, aceste simboluri le puteti utiliza pe site-ul facebook forte simplu, acest lucru il puteti face ducand sageata mouse-ului pe simboluri pe care doriti si il selectati, dupa ce l-ati selectat apasati ctrl + c si simbolul dorit v-a fi tinut in memorie.

Desigur dupa ce ati copiat simbolul dorit va duceti pe site-ul facebook si il puteti adauga in statusuri, in raspunsuri la poze, comentarii etc.

De luat in vedere este ca aceste simboluri nu se pot viziona cu toate browserele, pentru a avea o experienta buna recomand sa aveti ultima versiune a browserului dumneavoastra instalat, altfel o sa vedeti patratele.

Simboluri interesante:
☮ ✈ ♋ 웃 유 ☠ ☯ ♥ ✌ ✖ ☢ ☣ ☤ ⚜ ☸

♨ ❖ ❤ ❥ ❦ ❧ ♡ ✗ ✘ ⊗ ♒ Ω ♦ ♠ ♥ ♣ ♢ ♤ ♡ ♧ ✦ ✧ ♔ ♕ ♚ ♛ ★ ☆ ✮ ✯ ☄ ☾ ☽ ☼ ☀ ☁ ☂ ☃
☻ ☺ ۩
♪ ♫ ♬ ✄ ✂ ✆ ✉
∞ ♂ ♀ ☿ ▲ ▼ △ ▽ ◆ ◇ ◕ ◔ ʊ ϟ ღ 回 ₪ ✓ ✔ ✕ ☥ ☦ ☧ ☨ ☩ ☪ ☫ ☬ ☭ ™ © ® ¿¡ №⇨ ❝❞ ∃ ⊥ ∀ Ξ ∞ Σ Π
⌥ ⌘ 文 ⑂
ஜ ๏ ⚓ ⎈

ℂ ℍ ℕ ℙ ℚ ℝ ℤ

ℬ ℰ ℯ ℱ ℊ ℋ ℎ ℐ ℒ ℓ ℳ ℴ ℘ ℛ
ℭ ℮ ℌ ℑ ℜ ℨ

Zambete:
☹ ☺ ☻

ت ヅ ツ ッ シ Ü ϡﭢ

Copyright si marci inregistrate:
™ ℠ © ® ℗

Tipuri de bani:
$ ₣ ¢ £ ¤ ¥ ฿ ₠ ₡ ₢ ₣ ₤ ₥ ₦ ₧ ₨ ₩ ₫ ₪ €
$ ¢ ﹩ £ ¥ ₩

Diverse simboluri:

▲◣◢ ◥▼△▽ ⊿◤◥ △ ▴ ▵ ▶ ▷ ▸ ▹ ► ▻ ▼ ▽ ▾ ▿ ◀ ◁ ◂ ◃ ◄ ◅

Suta la suta:
⅟½⅓¾⅔⅕⅖⅗⅘⅙⅚⅛⅜⅝⅞

Diferite tipuri de simboluri:

≂ ≃ ≄ ≅ ≆ ≇ ≈ ≉ ≊ ≋ ≌ ≍ ≎ ≏ ≐ ≑ ≒ ≓ ≔ ≕ ≖ ≗ ≘ ≙ ≚ ≛ ≜ ≝ ≞ ≟ ≠ ≡ ≢ ≣ ≤ ≥ ≦ ≧ ≨ ≩ ⊰ ⊱ ⋛ ⋚

∫ ∬ ∭ ∮ ∯ ∰ ∱ ∲ ∳

Simboluri alfabetice:

ⒶⒷⒸⒹⒺⒻ ⒼⒽ ⒾⒿⓀ ⓁⓂⓃ ⓄⓅⓆ ⓇⓈⓉ ⓊⓋⓌⓍⓎⓏ
ⓐⓑⓒⓓⓔⓕⓖⓗ ⓘⓙⓚⓛⓜⓝ ⓞⓟⓠⓡⓢⓣ ⓤⓥⓦⓧⓨⓩ

Numere Romane:

Ⅰ Ⅱ Ⅲ Ⅳ Ⅴ Ⅵ Ⅶ Ⅷ Ⅸ Ⅹ Ⅺ Ⅻ Ⅼ Ⅽ Ⅾ Ⅿ ⅰ ⅱ ⅲ ⅳ ⅴ ⅵ ⅶ ⅷ
ⅸ ⅹ ⅺ ⅻ ⅼ ⅽ ⅾ ⅿ

Numere:

➀➁➂➃➄➅➆➇➈ ➉
➊➋➌➍➎➏➐➑➒➓