Category Archives: Google Chrome

Night Mode Eye Guard – activeaza modul de noapte pe Chrome si Firefox

Sunt persoane care folosesc internetul pe calculator destul de mult noaptea, si dupa cum se cunoaste deja, odata cu trecerea timpului sunt sanse ca ochii sa aiba de suferit de pe urma acestor actiuni. Exista deja un soft de PC dezvoltat in acest sens, numit f.lux, si poate multi dintre voi il folositi deja, sau mai nou pe Windows 10 avem disponibila optiunea Night light, ambele avand scopul de a reduce luminozitatea ecranului si de reglare a acesteia, automat sau manual in functie de perioada zilei. Read more »

Google Chrome 19

Google Chrome 19

De curand Google Chrome 19 a fost lansat, acest lucru constand in terminarea perioadei beta.

Noua versine aduce un aer proaspat in care a fost adaugat cateva functii noi care practic sunt menite sa ne simplifice accesul la internet pentru cei ce folosesc PC-uri, tablete sau smartphone-uri pe care desigur sa aiba instalat Google Chrome.

Mai precis noutatea cea mare care o aduce Google Chrome 19 este functia de sincronizare, acest lucru mai pe scurt ne ajuta prin faptul ca raman deschise tab-urile de pe PC si pe tableta sau telefon.

O data cu tab-urile pe care le lasam deschise, Google Chrome 19 ne salveaza si istoricul de navigare.

Pentru a descarca noua versiune a browserului Google Chrome, apasati un simplu click pe urmatorul link: Google Chrome

Google Chrome 8

Google Chrome 8

Dupa mult lucru, Google a lansat versiunea 8.0 a propriul lui browser Google Chrome.

Noutatile acestei versiuni a lui Google Chrome sunt ca au fost reparate peste 800 buguri, este mult mai stabil, au fost adaugat si un program cu ajutorul caruia puteti sa vedeti fisiere PDF direct in programul Google Chrome.

Daca doriti sa descarcati browserul Google Chrome, apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download Google Chrome.

Google Chrome – Prezentare caracteristici

Google Chrome – Prezentare caracteristici

De curand am gasit un vodeoclip in care sunt prezentate caracteristicile Google Chrome pe YouTube, daca doriti sa vizionati clipul cu caracteristicile si facilitatile pe care le ofera Google Chrome vizionati clipul de mai jos.

Caracteristici Google Chrome:

Google Chrome 5.0 Beta

Google Chrome

Google Chrome este browserul oferit de Google, el a ajuns la versiunea Googe Ghrome 5 dar este deocamdata in varianta beta, in aceasta versiune au fost reparate multe buguri, iar browserul Google Chrome 5 este foarte usor de folosit.

Daca doriti sa descarcati Google Chrome 5 apasati un simplu click pe linkul de mai jos.

Download Google Chrome 5 – Browser gratis

Google Chrome – Seo Toolbar

Google Chrome – Seo Toolbar

Google Chrome este un browser dezvoltat de Google, el este foarte rapid si in acelasi timp foarte usor de folosit, in timp el a suferit multe update-uri cum ar fi si introducerea pluginurilor, de exemplu Google Chrome – Seo Toolbar ( Seo pentru Chrome ), acest toolbar va ajuta sa verificati Page Rank-ul siteului pe Yahoo Inbound Links, Alexa Rank, etc.

In partea de sus al browserului va este prezentat informatii despre domeniul accesat de dumneavoastra.

Pentru a folosi toolbar-ul Google Chrome – Seo Toolbal trebuia sa aveti ultima versiune a browserului Google Chrome, de asemenea trebuie sa va creati un cont si pe urmatorul link : SeoMator.

Yahoo messenger in google chrome

Yahoo messenger in google chrome

Yahoo messenger for google chrome este un plugin pentru browserul respectiv care va permite sa va conectati pe messenger.

Folosind acest plugin o sa apareti ca intrat de pe telefon pe messenger.

Aceasta extensie este buna pentru utilizatori care folosesc Google Chrome ca browser implicit astfel se poate economisi ceva resurse.

Daca doriti sa descarcati Gadgetul Yahoo Messenger! pentru browserul Google Chrome, apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Descarca yahoo messenger pentru google chrome

Descarcare Google Chrome versiunea noua v 4.0

Dupa cum probabil ati auzit Google ofera gratuit un browser  numit Google Chrome.

De curand echipa de la google a scos un update la Google Chrome 4.0.

Noua versiune vine cu vine cu o viteza mai mare la incarcare si repararea unor buguri.

Noua versiune include suportul pentru extensii si bookmark sync.

Noul google chrome include peste 1500 de teme noi toate stocate in galeri online gata de instalat din cateva clickuri pe noua versiune google chrome.

Bookmark synk se refera ca puteti lua bookmarkurile cu dvs oriunde doriti dintr-un singur cont astfel nu mai trebuie sa notati adrese url sau sa importati / exportati adrese url.

Link oficial download Google Chrome

Download kit Google Chrome installer offline pentru instalari pe calculatoare cu conectiune mai slaba la internet cum ar fi internet mobil.