Category Archives: Mozilla Firefox

Night Mode Eye Guard – activeaza modul de noapte pe Chrome si Firefox

Sunt persoane care folosesc internetul pe calculator destul de mult noaptea, si dupa cum se cunoaste deja, odata cu trecerea timpului sunt sanse ca ochii sa aiba de suferit de pe urma acestor actiuni. Exista deja un soft de PC dezvoltat in acest sens, numit f.lux, si poate multi dintre voi il folositi deja, sau mai nou pe Windows 10 avem disponibila optiunea Night light, ambele avand scopul de a reduce luminozitatea ecranului si de reglare a acesteia, automat sau manual in functie de perioada zilei. Read more »

FireFox 13

Mozilla FireFox 13

De curand cei de la Mozilla au lansat FireFox 13, aceasta noua varianta a faimosului browser FireFox vine cu un design nou, mai bine spus partea de tab-uri a fost reconstruita dupa stilul Chrome si Opera.

Pentru a descarca noua varianta a browserului Mozilla FireFox 13 apasati un simplu click pe urmatorul link: Download Mozilla FireFox 13

Cum deschid link-urile de pe Yahoo in FireFox

Cum deschid link-urile de pe Yahoo in FireFox

Deseori puteti observa ca link-urile pe care le accesati din Yahoo Messenger se deschid cu Internet Explorer nu cu Mozilla FireFox sau cu browserul dumneavoastra setat.

Aceasta probleme deseori poate aparea in sistemul de operare Windows Vista.

Pentru a repara aceasta problema, putin mai jos va prezint un mic tutorial cu ajutorul caruia puteti seta ca link-urile deschise din Yahoo sa se deschida cu FireFox sau browserul pe care il utilizati.

1. Primul lucru care trebuie sa il faceti este sa apasati butonul ” Start ” i-ar acolo veti putea vedea optiunea ” Default Programs “, dupa ce am intrat in ” Default Programs ” apasam pe butonul ” Set program access and computer defaults “.

2. Dupa ce am intrat in ” Default Programs ” si am apasat pe butonul ” Set program acces and computer defaults “, apasam un simplu click pe optiunea ” Custom ” iar in optiunea ” Choose a default web browser ” selectati programul ” Mozilla Firefox ” sau ce browser doriti sa il utilizati ca browser default.

La sfarsit apasat un simplu click pe butonul ” Ok “, i-ar de acum orice link doriti sa vizitati o sa se deschida cu Mozilla FireFox sau browserul dorit.

Mozilla FireFox pentru Android si Maemo

Mozilla FireFox pentru Android si Maemo

Pentru cei ce folosesc telefoane cu sistemele de operare Google Android sau cu Maemo, echipa browserului Mozilla FireFox au lansat FireFox 4 Beta pentru cei ce utilizeaza Google Android si Maemo.

Aplicatia Mozilla FireFox pentru telefon este construita exact ca varianta pentru calculator, doar ca aceasta este creata special ca sa ruleze pe telefoanele mobile care folosesc sistemul de operare Google Andoid sau Maemo.

O noutate in programul Mozilla FireFox 4 pentru telefoanele mobile care folosesc sistemele de operare Google Andoid si Maemo este ca va ofera posibilitatea de a folosi zoom.

Daca doriti sa descarcati aplicatia Mozilla FireFox 4 pentru telefoanele mobile cu sistemele de operare Google Android si Maemo, apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download Mozilla FireFox 4 for Android.

Download Mozilla FireFox 4 for Maemo.

Internet Explorer 8

Internet Explorer 8

Internet Explorer 8 este un browser oferit de compania Microsoft, el vine gratuit cu sistemul de operare Windows 7, de asemenea il puteti descarca gratuit de pe site-ul producatorului.

Internet Explorer 8 este un browser destul de rapid, el este mai rapid decat multe browsere concurente, chiar daca nu va vine sa credeti, puteti sa faceti cevate teste.

In acest browser va este oferit suport Flash implicit, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa instalati absolut nimic pentru a putea vedea videoclipuri de pe YouTube.

Daca doriti sa descarcati browserul Internet Explorer 8, apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download Internet Explorer 8.

FireFox – Windows Media Player Addon

FireFox – Windows Media Player Addon

Acest addon pentru FireFox care se numeste Windows Media Player Addon va ofera posibilitatea de a viziona filme direct in browserul FireFox, el este compatibil cu sistemele de operare Windows XP, Windows Vista si Windows 7.

El va scapa de multe alte programe pe care trebuie sa le instalati pentru a viziona filemele dorite.

Daca doriti sa descarcati Windows Media Player Addon pentru FireFox apasati un simplu click pe linkul de mai jos.

Download Mozilla FireFox Addon – Windows Media Player.

Download Mozilla Firefox 3.6.3

Download Mozilla Firefox 3.6.3

Acest post este despre Mozilla Firefox 3.6.3 si cum il puteti descarca, FireFox 3.6.3 este ultima versiune a celebrului brower de internet oferit de Mozilla.

Aceasta versiune vine cu foarte multe imbunatatiri si cu multe buguri care au fost rezolvate, mai bine spus un browser mai bun decat cel anterior.

Daca doriti sa descarcati Mozilla Firefox 3.6.3 apasati un simplu click pe linkul de mai jos.

Download Mozilla Firefox 3.6.3 – Browser Web.

Mozilla FireFox – SEO plugins

Mozilla FireFox – SEO plugins

Pentru un site cel mai important este sa fie bine optimizat dupa cum fiecare stim, din acest lucru, cei care lucreaza la site-uri au mare nevoie ca sa optimizeze aceste site-uri, pentru acesti oameni am facut acest post in care veti gasi link de download al pluginelor seo pentru Mozilla FireFox, din pacate se gaseste cam greu sa gasim un plugin all in one, adica sa fie toate pluginurile intr-unul singur.

Dar daca doriti puteti gasi in linkul de mai jos pluginuri care s-ar putea sa va ajute in optimizarea seo al site-ului dumneavoastra, pentru a descarca aceste pluginuri apasati un simplu click pe linkul de mai jos.

Download Mozilla FireFox Seo Addons.

Download Tema Gratuita Mozilla FireFox Aero Fox III

Download Tema Gratuita Mozilla FireFox Aero Fox III

Cu ajutorul temei gratuite de Mozilla FireFox Aero Fox III ai sansa de a face din FireFox-ul dumneavoastra un browser unic si personalizat.
Acest addon schimba complet interfata browserului Mozilla Firefox si veti fi impresionati de el.

Pentru a descarca tema gratuita pentru browserul Mozilla FireFox apasa un simplu click pe lunkul de mai jos.

Download Tema Gratuita Mozilla FireFox Aero Fox III 3.6

Mozilla FireFox – Fast Dial Addon

Mozilla FireFox – Fast Dial Addon

Un nou update al browserului Mozilla FireFox este Fast dial, de mult cautam un asemenea addon dar a fost foarte greu de gasit.

Addonul Fast dial pentru Mozilla FireFox este foarte usor de instalat si configurarea lui este simpla, de asemenea aveti posibilitatea de a alege un background dorit nu este necesar sa tineti pagina alta, puteti avea la dispozitia 30 de tab-uri unde sa va salvati link-urile.

Pentru a descarca addonul pentru Mozilla FireFox – Fast dial apasati un simplu click pe linkul de mai jos.

Download Mozilla FireFox – Fast Dial Addon