Category Archives: Yahoo!

Cum creezi un ID de Messenger

Cum creezi un ID de Messenger

Deoarece am ajuns in epoca moderna unde suntem pierduti fara internet si fara chat, majoritatea oameniloc folosesc programele de mesagerie instanta pe internet cum ar fi Yahoo! Messenger, asa ca in acest articol va prezint cum va puteti crea un cont de Yahoo! Messenger.

Acuma sa lasam povestile deoparte si sa trecem la treaba sa va prezint cum se creaza un ID de Yahoo Messenger.

1. In primul rand intrati pe site-ul oficial Yahoo!, www.yahoo.com iar in partea de sus – dreapta o sa gasiti un botul care se numeste ” Sing Up.

Daca nu va descurcati puteti sa vedeti in poza de mai jos unde se afla acest buton.

2. Al doilea lucru care trebuie sa faceti este sa completati urmatorul formular pe care Yahoo il pune la dispozitie.

In urmatoarea poza puteti vedea acest formular.

In primele randuri o sa trebuiasca sa completati numele, sexu, tara in care locuiti si codul postal al orasului in care locuiti, in general daca nu cunoasteti codul postal puteti sa introduceti unul aiurea deoarece nu verifica exact locul de unde sunteti.

Dupa aceea in rubrica Select an ID and password o sa trebuiasca sa va alegeti ID-ul dorit cu una dintre terminatiile dorite yahoo.com, ymail.com sau rocketmail.com.
Desigur in aceasta rubrica v-a trebui sa va scrieti si parola dorita in doua randuri separate.

Sa trecem la urmatorul pas care este ” In case you forget your ID or password ” in aceasta categoria trebuie sa introduceti doua raspunsuri la doua intrebari diferite, astfel in caz ca va uitati parola la ID-ul de messenger sa va puteti recupera parola.

Iar acuma dupa ce am completat informatiile generale pentru cont trebuie doar sa completam literele afisate in sistemul anti bot si apasam frumos pe butonul ” Create my account

Dupa ce ati urmat pasii de mai sus puteti sa va logati linistiti pe noul cont in programul Yahoo! Messenger.

Cum afli cine sta invizibil pe messenger

Cum afli cine sta invizibil pe messenger

Dupa cum prea bine stim, Yahoo! Messenger este liderul dominant in tara noastra in materie de mesagrie instanta pe internet, iar acest program de mesagerie instanta pe internet contine si functie invizibil, pentru a putea sa ne ferim de anumite persoane sau pur si simplu cand nu vrem sa fim deranjati, dar o data cu aceasta functie au aparut si curiosii care vor sa stie cand o anumita persoana sta pe invizibil, asa s-a ajuns la crearea a foarte multe site-uri care au principalul punct de activitate detectarea utilizatorilor invizibil de pe Yahoo! Messenger.

Deci sa trecem la principalul subiect al acestui articul, cum detectam daca cineva sta invizibil pe Yahoo! Messenger.

Dupa cum am spus putin mai sus, o data cu functia de invizibil al programului Yahoo! Messenger au aparut si curiosii care vor sa ne spioneze cand stam pe invizibil, asa ca s-au creat site-uri care sa ne ajute in acest lucru, sincer si eu sunt curios daca anumite persoane stau pe invizibil 😉

Asa ca putin mai jos va prezint cateva dintre site-urile care ne permit detectarea prietenilor nostri care le place sa se ascunda de noi pe Yahoo! Messenger.

vizgin.ro – Este unul dintre cele mai bune detectoare pentru messenger, eu personal folosesc acest detector deoarece imi place designe-ul site-ului si faptul ca pot sa vad si statusul persoanelor pe care le scanati.

Pentru a accesa pagina de internet Vizgin, apasati un simplu click pe urmatorul link: www.vizgin.com

imvisible.ro – Este unul dintre cele mai bune detectoare romanesti pe care daca doriti sa folositi ceva romanesc il recomand utilizatorilor care vor sa detecteze prietenii invizibili.

Pentru a putea accesa pagina de internet imvisible.ro, apsati un simplu click pe urmatorul link: www.imvisible.ro

id-check.net – Este de asemenea un detector de invizibili pentru Yahoo.

Pentru a putea accesa pagina id-check.net, pasati un simplu click pe urmatorul link: id-check.net

Yahoo! Messenger – Multi Messenger 10

Yahoo! Messenger – Multi Messenger 10

Dupa cum vedem in ultima vreme cam toata lumea tot mai mult sta pe softturile de internet chating, cei mai multi stau tot timpul pe cunoscutul program de mesagerie instanta pe internet Yahoo! Messenger, asa ca in acest post va voi prezenta un program pentru Yahoo!, Multi Mess pentru variantele de Yahoo! Messenger 8, 9 si 10.

Pe scurt, Yahoo Multi Messenger este o mica aplicatie care ne ofera posibilitatea de a ne conecta pe mai multe ID-uri de Messenger in acelasi timp, acest lucru este foarte bun pentru cei ce au mai multe ID-uri si trebuie sa se conecteze cu ele o data.

Acest program Multi Messenger se v-a instala automat in fisierul C:\Program Files\Yahoo Messenger, dar daca aveti programul Yahoo! Messenger instalat in alta parte, v-a trebui sa selectati calea catre el.

Daca apare o noua versiune a programului Yahoo! Messenger, este recomandat sa stergeti fisierul ” Multimess.exe ” din fisierul de Yahoo! Messenger pentru a nu avea probleme in timpul in care faceti upgrade.

Versiunile care sunt combatibile cu Yahoo Multimessenger sunt urmatoarele: 8, 9 si 10.

Modul de instalarea a programului este foarte usor, dezarhivati arhiva care o puteti descarca de mai jos, apasati dublu click pe ea, selectati calea catre fisierul unde este instalat Yahoo! Messenger

Daca doriti sa dezinstalati Yahoo Multi Messenger, va duceti in fisierul unde ii instalat Yahoo! Messenger si stergeti fisierul ” Multi Mess “, in acest mod se dezinstaleaza deoarece acest program nu are fisier executabil pentru dezinstalare.

Daca doriti sa descarcati Yahoo! Multi Messenger, apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download Yahoo! Messenger – Multi Mess.

Deschide link-urile din Yahoo! Messenger in Mozilla FireFox

Deschide link-urile din Yahoo! Messenger in Mozilla FireFox

Pentru utilizatorii de Yahoo! Messenger, ati observat ca daca incercati sa deschideti un link primit in Yahoo! Messenger o sa vi se deschida cu browserul Internet Explorer chiar daca ati setat Mozilla FireFox ca browser default.

Aceasta problema este cel mai des intalnita in sistemul de operare Windows Vista, putin mai jos puteti vedea cum sa rezolvati aceasta problema.

Primul lucru care trebuie sa il faceti ii sa apasati un simplu click pe butonul ” Start “, dupa aceea apasati un click pe ” Default Programs ” si apasati pe ” Set program access and computer defaults “.

Dupa ce ati intrat in ” Set program access and computer defaults “, apsati un simplu click pe ” Custom “, i-ar din lista ” Choose a default web browser “, selectati browserul ” Mozilla FireFox

Acuma tot ce trebui sa faceti este sa apasati un simplu click pe butonul ” Ok ” si ati terminat treaba, de acuma toate link-urile care o sa le accesati din programul Yahoo! Messenger o sa se deschide cu Mozilla FireFox.

Tab-uri in fereastra de chat Yahoo! Messenger

Tab-uri in fereastra de chat Yahoo! Messenger

Pai cei ce doresc sa foloseasca tab-uri in fereastra de chat a programului Yahoo! Messenger 8.1, putin mai jos puteti vedea cum sa activati tab-uri in fereastra de chat exact cum puteti gasii la browserele FireFox, Chrome si altele.

Dupa cum veti putea un mic exemplu in poza de mai jos, cum puteti deschide mai multe tab-uri in fereastra de chat a programului Yahoo! Messenger.

Pentru a putea activa aceasta optiune, trebuie sa faceti urmatorul lucru:

Primul lucru care trebuie sa faceti este sa apasati un simplu click pe butonul ” Start “, sa apasati un simplu click pe butonul ” Run… “, i-ar acolo tastati ” regedit ” si apasati butonul de pe tastatura ” enter “.

Acolo o sa va duceti in ” HKEY_CURRENT_USER “, dupa aceea in ” Software “, dupa care in ” Yahoo ” si ” pager “.

In partea din dreapta a ferestrei apasati apasati click dreapta, apasati pe butonul ” new ” si creati un nou ” DWORD ” pe care o sa il numiti ” Tabbed IM ” si setati valoarea ” 1 “.

Dupa aceea inchideti regedit, inchideti si redeschideti din nou programul Yahoo! Messenger, i-ar in acest mod ati activat optiunea de tab-uri in fereastra de chat.

Yahoo! Messenger Vista – Skin Albastru

Yahoo! Messenger Vista – Skin Albastru

In acest post va prezint un skin special pentru programul Yahoo! Messenger Vista, acest skin schimba programul Yahoo! Messenger in culoarea albastra.

Aceasta varianta de Yahoo! Messenger este una speciala, asa ca de ce sa nu fie si skin-uri pentru ea, putin mai jos puteti vedea o mica poza cum arata aceasta tema.

Daca doriti sa descarcati skin-ul albastru pentru Yahoo! Messenger Vista, apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download Yahoo! Messenger Blue Skin.

Yahoo! Messenger pentru telefoane Android

Yahoo! Messenger pentru telefoane Android

De acuma se poate utiliza programul Yahoo! Messenger si pe telefoanele care folosesc sistemul de operare Google Android.

Aceasta aplicatie Yahoo! Messenger poate fi descarcata de pe magazinul virtual Android, el este suportat de catre versiuni mai noi de 2.0 ale sistemului de operare Android.

Avantajele aplicatiei Yahoo! Messenger pentru sistemele de operare Android sunt:

– aveti posibilitatea de a vorbi foarte usor cu prietenii.
– puteti vedea statusurile prietenilor din lista.
– aveti posibilitatea de a schimba statusul.
– puteti sa va puneti pe invizibil.
– puteti trimite si accepta cererile de prietenie.
– puteti trimite si primi poze de pe telefon.

Daca doriti sa descarcati aplicatia Yahoo! messenger pentru sistemul de operare Android, apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download Yahoo! Messenger for Andoid.

Kit Yahoo! Messenger

Kit Yahoo! Messenger

Pentru cei ce doresc sa descarca de pe internet versiunea full a instalerului de la Yahoo! Messenger, putin mai jos puteti gasii link-urile de download, cand descarcati de pe site-ul oficial de obicei descarcati o varianta mica care isi ia fisierele de pe internet care vi le instaleaza pe calculator, acest lucru fiind posibil doar daca aveti acces in acel moment la internet.

Aceste kit-uri intregi pentru Yahoo! Messenger va ofera posibilitatea de a instala Yahoo! Messenger fara sa trebuiasca o conexiune de internet.

Daca doriti sa descarcati Kit-ul full pentru Yahoo! Messenger, apasati un simplu click pe unul dintre link-urile de mai jos.

Download Yahoo! Messenger 9.0 – versiunea intreaga.

Download Yahoo! Messenger 10.0 – versiunea intreaga.

Scapa de reclame din Yahoo! Messenger 8

Scapa de reclame din Yahoo! Messenger 8

Daca doriti sa scapati de reclamele din programul Yahoo! Messenger 8, putin mai jos va ofer varianta manuala pentru a scapa de aceste reclame.

In primul rand deschideti fisierul ” YahooMessenger.exe ” cu un editor HEX, in acel editor, mergeti la 3981AC pentru versiunea Yahoo! Messenger 8.0 si 3A1250 daca folositi versiunea Yahoo! Messenger 8.1, i-ar campul de acolo il redenumiti din ” enable ” in orice altceva doriti.

Al doilea lucru pentru a scapa de absolut toate reclamele v-a trebui sa faceti urmatorul lucru:

Deschideti un fisier notepad unde o sa puneti urmatorul cod:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo\pager\YUrl]
“First Login Beacon”=”*”
“Tutorials”=”*”
“Messenger Help”=”*”
“Voice General Help”=”*”
“Change Room Banner”=”*”
“Address Book”=”*”
“Finance Disclaimer”=”*”
“Messenger Ad”=”*”
“Chat Adurl”=”*”
“Calendar Alert Ad URL”=”*”
“Conf Adurl”=”*”
“Mail Alert Ad URL”=”*”
“News Alert Ad URL”=”*”
“Personals Alert Ad URL”=”*”
“Stock Alert Ad URL”=”*”
“Webcam Viewer Ad Medium”=”*”
“Webcam Viewer Ad Big”=”*”
“Webcam Viewer Ad”=”*”
“Webcam Upload Ad”=”*”
“Chat Transition Ad”=”*”
“N2Phone Adurl”=”*”
“Webcam Viewer Ad Bid”=”*”

Acest cod il salvati sub numele de ” vg.reg ” si il executati. In acest mod scapati manual de reclamele care pot aparea in programul Yahoo! Messenger 8.0 si Yahoo! Messenger 8.1.

Ad Destroy – Scapa de reclamele din Yahoo! Messenger

Ad Destroy

Ad Destroy este un program cu ajutorul caruia puteti sa eliminati reclamele care apar in programul Yahoo! Messenger.

Acesta este un program mic, cu toate ca este un program mic el va scapa de durerile de cap pe care vi le produc reclamele din programul Yahoo! Messenger.

Singurul lucru care trebuie sa faceti este sa descarcati si sa deschideti acest program si el o sa va detecteze automat versiunea de Yahoo! Messenger care este instalata pe calculator, i-ar dupa aceea apasati un simplu click pe butonul “ Patch ” si reclamele dispar din Yahoo! Messenger.

Daca doriti sa descarcati programul Ad Destroy, apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download Ad Destroy – Scapa de reclamele Yahoo! Messenger.