Category Archives: Jocuri Online

Emulator.online – toate jocurile Nintendo, Sega si nu numai intr-un singur loc

Daca faceti parte din generatia anilor 90 cu siguranta ati avut un joc pe televizor acasa. Eu inca il mai am, insa pe televizoarele contemporane nu prea mai functioneaza din pacate. Toata lumea a jucat macar odata jocul Super Mario Bros, o legenda in randul jocurilor retro din anii trecuti. Sa nu mai pomenesc de Duck Hunt, care ma provoca de fiecare data sa “mangai” ecranul televizorului incercand sa mai impusc cate o rata. Daca sunteti impatimitii acestor jocuri si doriti sa retraiti vremurile trecute, am gasit o solutie “clean” care ne pune la dispozitie toate jocurile retro Nintendo, Sega, Genesis, etc. Read more »

Jocul de actiune – Call of Duty: Advanced Warfare

Call of Duty: Advanced Warfare, jocul first-person dezvoltat de catre Sledgehammer Games si publicat de Activision este cel de-al unsprezecelea titlu al seriei Call of Duty. Actiunea acestui joc se desfasoara in anul 2054, unde organizatia terorista KVA pregateste primu atac terorist la nivelul intregi planete prin distrugerea reactoarelor nucleare ale celor mai dezvoltate tari din lume, chiar si SUA.

Call of Duty: Advanced Warfare a fost lansat in luna noiembrie a anului 2015 si va fi disponibil pe calculator, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 si PlayStation 4.

League of Legends – Vi

Vi, the Piltover Enforcer

Noul erou adaugat de cei de la Riot Games in jocul online League of Legends are numele Vi si este un erou melee care este destinat partii de sus a hartii si jungle.

Dispune de o pasiva care se numeste Blast Shield, cand Vi foloseste o abilitate impotriva unui inamic primeste un scut pentru cateva secunde, desigur are un anumit timp de repaus inainte de a se mai activa din nou.

Vault Breaker – Este o abilitate care la prima apasare a butonului incepe sa se incarce iar dupa ce apasati a doua oara pe buton eroul sare inspre tinta dand damage si impinge in spate inamicul.

Denting Blows – O data la 3 atacuri simple Deting Blows reduce aruma inamicului.

Excessive Force – Cand ii activat da dmg bonus atacurilor simple.

Assault and Battery – Este ultimate-ul eroului Vi, acest atac face eroul sa sara asupa tintei dandui dmg si arucando in aer.

League of Legends – Vi GamePlay

League of Legends – Nami

Nami, the Tidecaller

Un nou support se alatura jocului League of Legends, acest support este o noua sirena pe nume Nami.

Nami este un erou care se incadreaza la support ofensiv, care are posibilitatea de a schimba cursul jocului avand posibilitatea de a da damage si de a ajuta coechipierii.

Skilurile de care Nami dispune sunt urmatoarele:

Pasiva se numeste Surging Tides iar acesta ofera viteza de miscare mai mare cand o abilitate este data pe un aliat sau chiar pe ea.

Aqua Prison – arunca o bula de apa care da damage si arunca in aer inamicul sau daca este folosit pe un aliat ii da viteza de miscare mai mare.

Ebb and Flow – are posibilitatea de a atinge 3 persoane, daca atinge inamic ii da dmg si daca atinge un aliat ii regenereaza viata.

Tidecaller’s Blessing – da unui aliat damage bonus si incetineste inamicul.

Tidal Wave – este ultimate-ul eroului Nami, ea trimite un val de apa in fata care incetineste inamicii si ii arunca in aer.

League of Legends – Nami GamePlay

League of Legends – Zed

Zed, the Master of Shadows

Dupa cum ne-am obijnuit, cei de la Riot Games au adaugat un nou erou in jocul League of Legends, acesta se numeste Zed, the Master of Shadows. Noul erou este un asasin foarte bun pentru jocul in jungla si in partea de nord a hartii.

Zed se bazeaza pe umbre pe care le foloseste in batalie fie sa dubleze atacul sau sa se teleporteze intr-o pozitie noua.

Skilurile disponibile sunt urmatoarele:

Razor Shuriken – Trimite un shurike catre inamici, acesta trecand prin toti dar avand damage mai scazut dupa fiecare victima.

Living Shadow – Zed creeaza o clona care dubleaza orice abilitate pe care o utilizati, de asemenea el poate sa schimbe pozitia teleportandu-se in locul clonei.

Shadow Slash – Ataca inamicii din zona si incetineste inamicii.

Death Mark – Este ultimate-ul lui Zed care marcheaza adversarul, ii face damege si creaza o clona in spatele victimei care poate sa atace.

Zed GamePlay:

League of Legends – Elise

League of Legends – Elise

Dupa cum ne-au obisnuit, cei de la Riot Games ne aduc un nou erou in jocul League of Legends, acest nou erou este un paianjen care este dedicat junglei avand numele Elise.

Elise are posibilitatea de a fi jucata in doua feluri, modul uman care este magician si modul paianjen care este melee asasin desigur bazat pe atack power ( AP ).

Sa trecem la skilurile Elisei:

Skill-urile sunt diferite la ambele moduri ale eroului Elise, acestea se schimba automat cand eroul se transforma.

Primul skill pe care il aveti automat adaugat este ultimete-ul care transforma eroul din modul uman in modul paianjen si invers.

< Neurotoxin > – este primul skill din modul uman, acesta ataca de la distanta si da dmg bonus in functie de HP-ul adversarului.

< Volatile Spiderling > – trimite un paianjen care explodeaza cand intra in contact cu tinta.

< Cocoon > – da stun adversarilor pe care ii nimereste.

Acum sa vorbim despre puterile pe care le are in modul paianjen.

< Venomous Bite > – da dmg adversarului, la fel ca in modul umal la primul skill acesta da dmg in functie de HP-ul adversarului.

< Skittering Frenzy > – permite eroului sa atace mai repede adversarii, iar cat timp este activat skill-ul atacurile asupra adversarilor regenereaza HP-ul eroului.

< Rappel > – face pe Elise sa sara intr-un anumit punct, in acel timp Elise este invincibil.

Elise GamePlay.

Mai multe informatii referitoare la jocul League of Legends puteti gasii apasand un simplu click pe urmatorul link: League of Legends

League of Legends – Twisted Fate Visual Update

Twisted Fate Visual Update

Eroul Twisted Fate din jocul League of Legends v-a primi un facelift ( update vizual ), la acest update se mai adauga si un nou set de efecte sonore, un nou set de replici pe care le spune eroul si noi sunete ale skilurilor.

Fiecare skin al acestui erou v-a fi editat si adaptat pentru o calitate vizuala mai buna.

Update-ul eroului Twisted Fate v-a fi adaugat in urmatorul patch.

Download League of Legends

Download League of Legends

League of Legends este un cunoscut joc online cu actiune pvp instanta, care a atras foarte multi fani intr-un timp foarte scurt.

Pentru a putea descarca jocul League of Legends trebuie sa apasati doar un simplu click pe link-ul de mai jos.

Pentru al instala rulati aplicatia descarcata, asteptati sa descarce jocul intreg si dupa aceea instalati normal jocul.

Download League of Legends

StarCraft II Trailer

StarCraft II Trailer

Pentru fanii celebrului joc de strategie StarCraft 2 am decis sa public trailerul oficial.

Sunt sigur ca fanii jocului StarCraft II apreciaza foarte mult efortul celor de la Blizzard in crearea jocului si a trailerului.

StarCraft II Trailer

Cerinte sistem – World of Warcraft – Mists of Pandaria

Cerinte sistem – World of Warcraft – Mists of Pandaria

Cerintele de sistem ale jocului World of Warcraft – Mists of Pandaria nu pot spune ca sunt chiar exagerate, se poate spune ca acest nou update este accesibil si pentru cei cu PC-uri mai slabute.

In continuare va prezint cerintele minime si recomandate pentru a putea rula jocul online World of Warcraft – Mists of Pandaria.

Cerinte minime de sistem – World of Warcraft – Mists of Pandaria:

Procesor: Intel Pentium D sau AMD Athlon X2
Memorie ram: 1 GB Windows XP / 2 GB Windows – 7
Placa video: 256 MB ( recomandat: nVidia GeForce 6800 sau
ATI Radeon X1600 Pro )
Spatiu HDD: 25 GB
Sistem de operare: Windows XP / Windows Vista / Windows 7

Cerinte recomandate de sistem – World of Warcraft – Mists of Pandaria:

Procesor: Intel Core 2 Duo la 2.2 GHz sau AMD Athlon X2 la 2.66 GHz
Memorie RAM: 4 GB
Placa video: 512 MB ( recomandat: NnVidia GeForce 8800 GT sau
ATI Radeon HD 4830 )
Spatiu HDD: 25 GB
Sistem de operare: Windows XP / Windows Vista / Windows 7