Category Archives: Antivirus Soft

Norton Internet Security 2013

Norton Internet Security 2013

Norton Internet Security este serviciul complet de securitate pentru calculatoare oferit de Symantec.

El monitorizeaza in permanenta sistemul pentru a va oferi protectie maxima impotriva amenintarilor carevin de pe internet.

Pentru iubitorii Facebook-ului, Norton Internet Security va ofera protectie speciala pentru a nu permite virusilor sau altor amenintari sa va afecteze contul.

De asemenea ofera si protectie FireWall pentru a nu lasa persoanele ce vor sa se conecteze la calculatorul nostru sa reuseasca.

Din pacate Norton Internet Security 2013 nu este gratuit, el costand 49,99 Euro, dar va este pusa la dispozitie o varianta de test pe care o puteti descarca gratuit.

Pentru a descarca varianta gratuita a programului Norton Internet Security 2013 apasati un simplu click pe urmatorul link: Download Norton Internet Security 2013 Trial

Norton AntiVirus 2013

Norton AntiVirus 2013

Dupa cum se vede, Symantec nu mai tine cont de anul in care lanseaza produsele, cum au versiunea finalizata o lanseaza public, acelasi lucru s-a intamplat si la Norton AntiVirus 2013.

Noutitile pe care le puteti vedea in noul Norton Antivirus 2013 sunt urmatoarele:

1. Scaneaza automat fisierele pe care le descarcati de pe internet pentru a fi siguri ca nu intra nici o amenintare in calculator.

2. Blocheaza site-urile suspecte pentru a ne ferii de grija infectarii.

3. Blocheaza automat pop-upurile.

Si multe alte noi caracteristici care sunt pregatite 24/7 pentru a va proteja calculatorul.

Va este pusa la dispozitie o varianta gratuita TRIAL a antivirusului Norton AntiVirus 2013, pentru a putea descarca antivirusul apasati un simplu click pe urmatorul link: Download Norton AntiVirus

Antivirus Free

Antivirus Gratuit

In ultimul timp virusii s-au inmultit precum ciupercile dupa ploaie asa ca oamenii cauta tot mai mult antivirusi care sa fie gratuiti si desigur de calitate.

Din acest motiv de securitate, suntem tot mai mult tentati sa cautam tot mai multe metode de protectie a calculatorului.

Asa ca va vin eu in ajutor cu o mica lista de antivirusi gratuiti care va ofera protectie datelor de pe calculatorul vostru.

Acesti antivirusi sunt destinati utilizarii in scopuri personale, iar in cazul firmelor acestia trebuie achizitionati pentru a fi in legalitate.

Antivirusi gratuiti:

1. AVG Anti-Virus Free

2. Avira

3. ZoneAlarm

Actualizarea Antivirusului

Actualizarea Antivirusului

In ultima perioada suntem expusi la o avalansa de noi amenintari informatice cum ar fi virusii, din acest motiv pentru a avea un sistem securizat care sa nu fie expus la aceste amenintari trebuie sa instalam un program antivirus.

Pentru acest motiv trebuie ca antivirusul nostra sa fie intotdeauna actualizat la zi pentru a putea fi siguri ca datele noastre nu vor fi furate sau chiar distruse de catre virusii care sunt tot mai multi in fiecare zi.

Dar pentru a putea sta linistiti trebuie sa avem grija si ce antivirus utilizam, pentru a fi protejati trebuie sa alegem un antivirus care ne ofera:

protectie browserului pentru a nu permite amenintarile sa ajunga pe calculator

actualizare automata deoarece nu putem fi intotdeauna atenti sa actualizam antivirusul sau pur si simplu uitam

scanarea automata a fisierelor pe care le deschidem pentru a fi siguri ce deschidem

Anti-Spam

Anti-Spam

Am ajuns intr-o perioada in care toata lumea incearca sa isi faca reclama cat mai multa, dar s-a ajuns si in pragul in care firmele recurg la reclamele agresive si ne trimit extrem de multe mesaje nedorite pe mail.

Pentru a ne feri de spam trebuie sa fim atenti unde ne dam mailul.

In primul rand trebuie noi sa avem grija ce facem cu adresa de email dar putem sa avem o protectie in plus instaland programe speciale care ne ajuta sa ne protejam mailul.

Un exemplu ar fi plugin-ul Avast WebRep care ne arata cat de sigur este website-ul, aratandu-ne reputatia site-ului bazat pe feedback-ul oamenilor.

Acest plugin se instaleaza o data cu antivirusul Avast, pentru a descarca gratuit antivirusul apasati un simplu click pe urmatorul link: Download Avast Free Antivirus

BitDefender Total Security 2012

BitDefender Total Security 2012

Pentru ca atacurile informatice si numarul virusilor cresc pe zi ce trece, calculatoarele ce nu detin un sistem de protectie sunt expuse foarte mult in a fi contaminate, acest lucru poate afecta performanta calculatorului si chiar sustragerea datelor personale de pe el.

Asa ca impotriva tuturor amenintarilor ce pot veni de pe internet, BitDefender a creat Total Security care apara calculatorul impotiva amenintarilor cum ar fi: anti-virus, anti-spam, anti-spyware, anti-rootkit si multe altele.

Un alt lucru interesant care este oferit de BitDefender Total Security este controlul parental al calculatorului, mai bine spus parintii pot bloca calculatorul cu parola in cazul in care au copii mici si chiar blocarea accesului la unele aplicatii.

Pretul programuli BitDefender Total Security 2012 este de 65 euro.

Pentru mai multe detalii vizitati pagina oficiala a produsui BitDefender Total Security 2012 apasand un simplu click pe urmatorul link: BitDefender Total Security 2012

Protectia calculatorului impotriva daunatorilor

Protectia calculatorului impotriva daunatorilor

Deoarece cei mai multi utilizatori ai calculatoarelor sunt la un nivel scazut de conostiinta in domeniul IT ei nu prea stiu cum sa se protejeze impotriva “daunatorilor” care pot veni de pe internet.

Pentru ca pericolele care pot veni de pe internet sunt nenumarate, un simplu antivirus in care fiecare utilizator are incredere nu este suficient pentru a proteja calculatorul impotriva primejdiilor ce vin de pe internet in era mai moderna.

Nu cu mult timp in urma era suficient sa avem un antivirus instalat si sa scanam calculatorul periodit pentru a fi feriti de virusi, dar mai nou sunt multe alte pericole in afara de virusi care ne ataca calculatoarele, iar simplu antivirus pe care il avem fiecare nu ne poate proteja in totalitate.

Asa ca am decis sa va prezint importanta pe care o reprezint instalarea unui antivirus si instalarea unui firewall.

Firewall-ul este software-ul care actioneaza ca un fel de zic care ne protejeaza porturile calculatorului care sunt deschise, in acest fel putand fi filtrate datele care ies sau intra in calculatorul nostru si poate opri atacurile impotriva calculatorului nostru pe porturile care sunt deschise.

Firewall-urile pot fi de doua tipuri, hardware si software, cele hardware fiind mai bune dar si mai scumpe sunt utilizate in special de firmele de hosting iar cele software care sunt utilizate cel mai des sunt utilizate pe calculatoarele personale.

AVG Anti-Virus Free 2011

AVG Anti-Virus Free 2011

Ne-am intors din nou la AVG Antivirus Free, de data aceasta varianta 2011, el este un antivirus foarte bun care este oferit gratuit de catre producatori.

El este unul dintre cele mai bune programe antivirus care exista deocamdata pe piata, AVG Anti-Virus Free Edition 2011 este ultimul produs scos de catre producatorii lui.

Va ofera posibilitatea de a fi protejat in timpul in care navigati pe retelele sociale cu tehnologia AVG Social Networking Protection.
Deasemenea el are un consum foarte scazut de resurse, ceea ce inseamna ca nu o sa ne deranjeze in timp ce functioneze, nu o sa simtiti ca el scaneaza fisierele in timp real.

Un alt lucru la care antivirusul AVG Free 2011 ne arata ca ne putem baza pe el este ca o sa fie intotdeauna la zi cu ultimele noutati din lumea virusilor.

Daca doriti sa sa descarcati antivirusul gratuit AVG Free 2011, apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download AVG 2011 Free – Antivirus gratis.

Panda Anti-Rootkit

Panda Anti-Rootkit

Rootkit sunt programe care se infiltreaza in calculatoare si ia drepturi de administrator al calculatorului si prin aceasta pozitie poate monitoriza tot ce se lucreaza pe acel calculator si poate ofera o posibilitate ca sa intre hackerii pe el.

Problema cea mai grava este ca rootkit se ascunde foarte bine in sistem si sunt greu de detectat de antivirusii normali, singura modalitate de a detecta si de a scapa de aceasta amenintare este sa folositi un program corespunzator pentru eliminarea lor.

Una dintre solutiile care sunt oferite impotriva la rootkit este programul Panda Anti-Rootkit care va ofera posibilitatea de a detecta si de a dezinfecta calculatorul de rootkit, el este un program oferit gratuit si este portabil, ceeea ce inseamna ca nu trebuie instalat, singurul lucru care trebuie sa il faceti este sa il dezarhivati si sa il rulati pe calculator.

Daca doriti sa descarcati programul Panda Anti-Rootkit, apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download Panda Anti-Rootkit.

Download ZoneAlarm

Download ZoneAlarm

ZoneAlarm este un antivirus destul de cunoscut, el face parte din o noua generatie de antivirusi, din pacate nu este un produs gratuit dar va este pusa la dispozitie o varianta gratuita pentru a testa acest antivirus.

El va ofera o protectie foarte buna impotriva amenintarilor care vin de pe internet, disk-uri, stick-uri sau prin orice alte metoda de transfer a datelor.

Daca doriti sa descarcati antivirusul ZoneAlarm, apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download ZoneAlarm – Antivirus.