Category Archives: Multimedia

Power Sound Editor Free

Power Sound Editor Free

Power Sound Editor este un program oferit gratuit de catre producatori care va ofera ocazia de a modifica vocea, sunetele si multe alte.

Va ofera posibilitatea de a edita sunetele din stanga si din dreapta, sa despartiti cuvintele, programul este foarte bun, mai ales daca doriti sa va jucati cu sunetele.

Daca doriti sa descarcati programul Power Sound Editor, apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download Power Sound Editor Free.

WavePad Audio Editing Software

WavePad Audio Editing Software

WavePad Audio Editing Software este un program mic si foarte simplu, el oferand avantajul de a putea sa controlati mai multe tipuri de fisiere audio in acelasi timp, el de asemenea va ofera si efecte interesante care le puteti introduce in melodii.

Un alt avantaj al acestui program este ca va ofera posibilitatea de a copia CD-uri audio pe calculator.
Mai bine spus acest program pare a fi un program simplu dar dupa ce o sa va petreceti putin timp in el o sa vedeti ca este mai complex decat credeti.

Daca doriti sa descarcati programul WavePad Audio Editing Software, apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download WavePad Audio Editing Software.

mp3DirectCut Free

mp3DirectCut Free

mp3DirectCut este un program oferit gratuit de catre producator cu ajutorul caruia puteti taia melodiile preferate, nu difera cu multe pe langa alte programe care va ajuta sa taieti melodiile dar cu ajutorul acestui program aveti posibilitatea de a taia tipuri de fisiere cum ar fi MP3, CUE.

El este foarte usor de utilizat, chiar daca nu va pricepeti foarte mult o sa vedeti ca este foarte simplu sa taieti melodii cu ajutorul programului mp3DirectCut.

Daca doriti sa descarcati programul mp3DirectCut, apsati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download mp3DirectCut – Program de taiat melodii.

FreeRip MP3

FreeRip MP3

Deseori dupa ce cumparam un CD cu muzica de la magazin, dorim sa punem acele melodii pe calculator sub format MP3, dar suntem blocati deoarece nu putem copia nimic de pe acele CD-uri audio.

Cu programul FreeRip MP3 aveti posibilitatea de a conveti fisierele de tip WAV in fisiere de tip MP3 foarte usor si fara batai de cap.

FreeRip Mp3 este un program oferit gratuit de catre producatorii lui si este disponibil pentru urmatoarele sisteme de operare: Windows 98, Windows 2000, Windows Me, Windows XP, Windows NT, Windows Server 2008, Windows Vista si Windows 7.

Daca doriti sa descarcati programul FreeRip MP3, apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download FreeRip MP3.

Native Instruments Traktor DJ

Native Instruments Traktor DJ

Dupa ce v-am prezentat programul gratuit Virtual DJ, m-am gandit sa va prezint inca un program de mixat la fel de bun, din pacate acest program nu este gratuit, dar va este pus la dispozitie o varianta gratuita a acestui program si desigur daca va place si se ridica la asteptarile dumneavoastra puteti sa il cumparati.

Acest program se numeste Native Instruments Traktor DJ, el este un program profesional pentru a mixa melodii, el poate fi folosit de utilizatorii avansati si cei incepatori in mixat.
El ofera posibilitatea si de ” Mix recording ” si de ” Love remixing “, el suporta urmatoarele tipuri de fisiere audio: MP3, WAV si AIFF.
 
Daca doriti sa descarcati varianta gratuita a programului Native instruments traktor DJ, apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download Native instruments traktor DJ – Program de mixat.

Virtual DJ 6.1

Virtual DJ 6.1

Virtual Dj este unul dintre cele mai bune si cele mai cunoscute programe care va ajuta sa mixati. El ofera un design foarte atragator care va ofera posibilitatea de a utiliza programul fara sa aveti probleme.

Cu ajutorul programului Virtual Dj puteti sa inscriptionati disk-uri, CD-uri si DVD-uri.

Acest program este foarte usor de utilizat, incat poate sa inceapa sa mixeze melodii si incepatorii si avansatii in mixat, o alta caracteristica foarte frumoasa a programului Virtual Dj este ca puteti sa editati sau sa modificati fisierele de tip karaoke, el va ofera si posibilitatea de a folosi internet broadcast si multe alte chestii interesante.

Daca doriti sa descarcati programul Virtual DJ, apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download Virtual DJ – Program de mixat.

JetAudio

JetAudio

JetAudio este un program gratuit care va ofera posibilitatea de a asculta fisierele audio favorite.

Cu ajutorul programului JetAudio, puteti sa vizionati si DVD-uri, el oferind o interfata foarte usor de folosit si desigur prietenoasa.

Daca doriti sa descarcati programul JetAudio, apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download JetAudio – Program care reda muzica.

Download AIMP 2

Download AIMP 2

AIMP este unul dintre cele mai bune programe de redat muzica care se gasesc la ora actuala, foarte multi au renuntat la alte programe traditionale pentru a utiliza acest program.

El are un consum scazut de resurse, un alt plus al programului este ca aveti posibilitatea de a alege skin-ul programulu dintre numeroare skin-uri de care dispune, iar aveti posibilitatea de a crea propriile tale skin-uri.

Programul AIMP 2 va poate reda urmatoarele tipuri de fisiere: MP3, MP2, MP1, MPC, MP+, AAC, AC3, OGG, FLAC, APE, WavPack, Speex, WAV, CDA, WMA, S3M, XM, MOD, IT, MO3, MTM, UMX.

Daca doriti sa descarcati programul AIMP 2, apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download AIMP 2 – Player gratuit audio.

Winamp 5.541

Winamp 5.541

Dupa cum prea bine stim Winamp este unul dintre cele mai bune playere de muzica care exista in momentul actual, in acelasi timp si unul dintre cele mai folosite programe care va ofera posibilitatea de a asculta muzica.

Cu ajutorul acestui program puteti deschide urmatoarele tipuri de fisiere:

Fisire audio: MP3, OGG, AAC, WAV, MOD, XM, S3M, IT, MIDI.

Fisiere video: AVI, ASF, MPEG, NSV.

Daca doriti sa descarcati programul Winamp, apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download Winamp – Free audio player.

Programe pentru filme

In acest post o sa va prezint trei programe foarte bune cu ajutorul carora puteti viziona filme, videoclipuri sau orice altceva doriti.

Putin mai jos puteti vedea detalii despre fiecare program de vizionat fisiere multimedia.

1. VLC media player.
VLC media player este un program foarte bun care va ofera posibilitatea de a viziona filme, este foarte usor de folosit si aveti posibilitatea sa alegeti dintre mai multe skinuri care va place mai mult.

2. Real Player.
Real Player este un program gratuit care va ajuta sa puteti viziona filmele, el poate fi folosit pe toate sistemele de operare, cum ar fi : Windows, Mac, Linux.

El este un program foarte usor de folosit si sunt sigur ca o sa va placa.
 
3. Total Video Player.
Total Video Player este un program foarte interesant care seamana putin cu programul Winamp, el ofera posibilitatea de a deschide fisiere de urmatoarele tipuri: Mpeg-2, Mpeg-1, MP3, WMA, OGG si multe alte tipuri de fisiere.

El este disponibil in aproape toate sistemele de operare Windows : Windows 2000, Windows XP, Windows Vista si Windows 7.