Category Archives: Programe de modificat poze

Editeaza Foto Online

Editeaza Foto Online

In acest post va prezint 10 dintre cele mai bune site-uri cu ajutorul carora puteti edita si adauga adauga efecte pozelor dumneavoastra online, fara a trebui sa mai instalati alte programe care doar o sa va ocupe loc pe calculator si in general sunt greu de utilizat.

Asa ca am facut o lista cu site-uri online care va ofera posibilitatea de a edita pozele foarte usor fara sa trebuiasca sa va stresati cum sa faceti o anumita animatie.

Deci sa incepem cu top 10 site-uri de editat poze online.

1. FlauntR

Este un site care va permite editarea pozelor online gratuit.

Site-ul oficial unde aveti posibilitatea de a edita pozele online este: FlauntR – Editeaza Poze Online.

2. FotoFlexer

Este de asemenea un site care va permine sa editati pozele complet gratuit.

Site-ul oficial unde puteti incepe sa editat pozele dumneavoastra este: FotoFlexer – Editeaza Poze Online

3. Lunapic

Este un site care va ofera posibilitatea de a adauga efecte foarte frumoase pozelor dumneavoastra.

Puteti vizita acest site apasand un simplu click pe urmatorul link: Lunapic – Adauga Efecte Pozelor

4. Phixr

Va ofera posibilitatea de a edita pozele online foarte usor si placut.

Pentru a vizita site-ul oficial Phixr apasati un simplu click pe urmatorul link: Phixr – Editeaza Poze Online

5. Phoenix

Este o aplicatie online care va ofera posibilitatea de a edita poze.

Pentru a vizita site-ul oficial Phoenix apasati un simplu click pe urmatorul link: Phoenix – Editeaza Poze Online

6. Picnik

Este un site foarte dragut care va ofera posibilitatea de a edita pozele online.

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul oficial Picnik: Picnik – Adauga Efecte Pozelor

7. Picture2Life

Picture2Life este un site usor de utilizat care va ofera posibilitatea de a edita poze online.

Pentru a vizita site-ul oficial Picture2Life apasati un simplu click pe urmatorul link: Picture2Life – Editeaza Poze Online

8. Pixenate

Pixenate este un site care va ofera posibilitatea de a edita poze online.

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul oficial Pixenate apasand un simplu click pe link-ul urmator: Pixenate – Editeaza Poze Online

9. Pixer

Pixer este un site care va ofera posibilitatea de a edita pozele online.

Daca doriti sa editati pozele dumneavoastra online, apasati un simplu click pe link-ul urmator: Pixer – Adauga efecte pozelor

10. Pixlr

Este un site gratuit care va ofera posibilitatea de a edita poze online.

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul oficial Pixlr : Pixlr – Editeaza poze

Photofunia – Site care modifica poze

Photofunia – Site care modifica poze

PhotoFunia este un site cu ajutorul caruia aveti posibilitatea de a edita poze online, el va permite foarte usor sa uploadati poza dorita si sa o editati la fel de usor, aceste imagini ies super si aveti impresia ca sunt reale, aveti posibilitatea de a edita acest poze sau sa le adaugati in unele peisaje, dupa ce adaugati o imagine de exemplu intr-un portret, aceasta imagine pare ca a fost asa original.

PhotoFunia este un site gratuit, aveti posibilitatea de a edita orice fotogratie fara sa trebuiasca sa cumparati programe de editat sau sa platiti ceva site-ului.

Editarea pozelor cu site-ul PhotoFunia este foarte usoara, uploadati o imagine pe site, dupa care v-a trebui sa asteptati cateva momente pana il urca si dupa aceea lasati totul site-ului ca sa va modifice pozele.
Site-ul va detecteaza automat fata asa ca o sa va fie mai usor sa adaugati efectele speciale, i-ar in legatura cu poza nu trebuie sa va faceti griji deoarece poza nu v-a patii nimic, tot ceea ce o sa se intample pozei este ca v-a fi introdusa in portretul pe care il alegeti.

De preferat ii sa editati poze cu background-ul neutru, daca doriti sa editati poze in care sunt mai multe fete, atuncia site-ul automat v-a lua in considerare fata din inainte.

Cand este vorba de efecte speciale, PhotoFunia este un site foarte complex care ne ofera ocazia de a utiliza mai multe efecte in fiecare poza.

Putin mai jos puteti vedea un mic tutorial in care puteti vedea unele dintre lucrurile pe care le puteti face pe site-ul PhotoFunia.

Site-ul oficial pe care puteti edita pozele dorite complet gratuit este: http://photofunia.com/

Serif PhotoPlus SE

Serif PhotoPlus SE

Serif PhotoPlus SE este un program de editat poze, si varianta gratuita a programului Serif dar ca acest program este oferit pentru sistemul de operare Windows.

In aceasta varianta a programului Serif gratuita, nu aveti toate accesoriile ca in varianta platita, dar oricum chiar si fara acele accesorii, el este un program foarte bun pentru editarea pozelor.

Dupa ce o sa incercati programul PhotoPlus Se o sa aveti o impresie buna fata de acest program, foarte simplu, dar in acelasi timp se poate incadra in top 10 programe de modificat pozele, un dezavantaj al acestui program fiind ca nu aveti comenzi rapide din tastatura.

Caseta de instrumente se afla in partea din stanga a ecranului, dar o puteti muta oriunde doriti si oriunde va este mai usor sa ajungeti la instrumentele dorite, optiunile dorite apar pe bara de sus, o data ce selectati instrumentul dorit.
Alte optiuni mai puteti gasi in partea din stanga a ecranului, apar ca un slide cand o sa trecem cu mouse-ul peste ele.

Un lucru foarte bun a programului PhotoPlus SE este ca il puteti invata foarte rapid sa il utilizati chiar daca sunteti utilizator nou, aveti posibilitatea de a invata forte usor folosind optiunea ” Cum sa ” care va ofera toate informatiile referitoare la manevra pe care doriti sa o faceti pas cu pas.

Un lucru enervand este ca functiile care nu sunt functionale in varianta gratuita a programului Serif PhotoPlusSE nu au fost scoate, cand incercati sa le folosite o sa va apara in fata o fereastra in care va sugereaza sa cumparati veriunea completa daca doriti sa folositi programul cu toate instrumentele posibile.

Daca doriti sa descarcati varianta gratuita a programului de editat poze Serif PhotoPlus SE, apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download Serif PhotoPlus SE – Program de editat poze gratis.

Paint.Net – Program de editat poze

Paint.Net – Program de editat poze

Programul Paint.net are o poveste destul de interesanta, dupa cum o sa observati la prima vedere o sa va dati seama ca ii un proiect bine conceput la care producatorii lui s-au gandit ca sa faca unul de succes in domeniul online, el este un program foarte utilizat altaturi de programele celebre care va ajuta sa editati fotografiile.

Acest program nu a fost mereu asa celebru si utilizat, el a inceput ca un proiect de colegiu dar dupa ce au inceput acest proiect, creatorii au continuare dezvoltarea lui si au reusit sa il dezvolte foarte mult. Initial programul Paint.net a fost conceput ca o copie a celebrului program de editat poze oferit de Microsoft : ” Paint “.

Daca cautati Paint.net in topurile celor mai bune programe de editat poze, in majoritatea lor o sa il gasiti pe locul 3, in acest fel putem sa ne dam seama cat de bun este acest program.

Avantajele folosirii programului Paint.net sunt urmatoarele:

– are o interfata simpla si usor de folosit.
– este un program gratuit.
– aveti la dispozitie comenzi rapide din tastatura pentru meniuri si multe alte chestii.
– programul este usor de folosit de orice tip de utilizator chiar daca este incepator sau avansat.

Dezavantajele programului Paint.net sunt urmatoarele:

– puteti avea unele probleme in crearea imaginilor artistice.
– nu aveti la dispozitie plugin-uri administrative pentru interfata.

Cel mai mare dezavantal al programului Paint.net este ca nu va ofera instrumente de editare a pozelor fara sa distruga pozele, acest lucru este foarte important pentru un program de editat poze, dar din pacate Paint.net nu va ofera acest lucru.

Totusi va ofera posibilitatea de a edita cu foarte mare usurinta pozele si de a adauga ceva nou in imaginea dorita.

Paint.Net ScreenShot

Daca va intrebati ce calculator aveti nevoie pentru a utiliza programul Paint.net, putin mai jos aveti cerintele minime de sistem Paint.net

Viteza procesor: 800 Mhz
Memorie RAM: 512 MB
Spatiu Hard Disk: 200 MB
Sistem de operare: Windows XP Service Pack 2, Windows Vista, Windows 7.

Daca doriti sa descarcati programul Paint.net, apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download Paint.net – Program gratis de editat poze.

GIMP

GIMP

GIMP dupa cum prea bine stim este unul dintre cele mai populare programe care va ajuta sa editati pozele dorite. El poate concura aproape fara probleme cu celebrul program de editat poze PhotoShop.

Multi oameni sunt de parerea ca GIMP este sub programul PhotoShop, dar producatorii lui arata ca vor sa urce sus si sa creeze un program de calitate cum se vede ca este intr-i continua crestere, el este oferit gratuit de catre producatori.

Principalele caracteristici ale programului GIMP:

Programul GIMP se bazeaza pe modificarea imaginii bitmap / pixel care modifica si manipuleaza. El va ajuta sa modificati pozele si sa le retusati in asa fel incat sa fie total diferite decat pozele originale, el de asemenea va ofera posibilitatea sa creati imagini si animatii cu ajutorul multor intrumente de editare, retusare si multe altele.

GIMP este un program de modificat poze complex, care va ofera multe plugin-uri, aceste plugin-uri le puteti gasi pe site-ul ofirical al producatorului.

Cu ajutorul acestui program puteti edita majoritatea extensiilor care sunt disponibile, acest lucru nu il putem sti cate deoarece sunt extrem de multe si daca stam sa le numaram nu ajungem nici unde, dar in acest fel nu o sa aveti nici o problema cu deschiderea pozelor.

Programul GIMP poate rula pe aproape toate tipurile de sisteme de operare, cum ar fi: Linux/GNU, Microsoft Windows XP, Microsoft Windows Vista, Microsoft Windows 7, Mac OS X, Sun Open Solaris, Free BSD, etc.

Cu ce ne impresioneaza programul GIMP:

* GIMP este un program oferit gratuit de catre producatori.
* Este un program care are multe update-uri si dese, cele mai multe update-uri venind pentru repararea bugurilor aparute.
* GIMP va pune la dispozitie multe tutoriale pentru a putea invata cat mai usor sa editati pozele.

Gimp ScreenShot

Daca doriti sa descarcati programul gratuit de editat poze GIMP, apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download GIMP – Program gratis de editat poze.

Photoscape 3.5

Photoscape 3.5

Photoscape este un program gratuit care va ofera posibilitatea de a edita poze, el concureaza fara nici o problema cu celebrul program de editat poze PhotoShop.

Photoscape este un program foarte usor de folosit, nu trebuie sa aveti experienta in editatul pozelor, el este un program simplu, in maxim 15 minute va puteti da seama cum sa il manevrati si cum sa editati cu el.

Programul Photoscape va este oferit in 34 de limbi printre care se numara si limba romana si poate rula pe aproape orice sistem de operare Microsoft, cum ar fi Windows XP, Windows Vista si Windows 7.

Daca doriti sa descarcati programul de editat poze gratis Photoscape, apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download Photoscape – Program de editat poze.