Category Archives: Programe pentru muzica

iTunes

iTunes

Este un program cu ajutorul caruia putem reda muzica si in acelasi timp putem trimite melodii pe produsele apple pe care le detinem, care pot fi iPod, iPhone, iPad.

iTunes a fost creat initial pentru sistemul de operare Mac OS dar cu timpul a fost creata si varianta care ruleaza pe sistemul de operare Windows iar acest lucru i-a marit numarul de utilizatori foarte mult.

El este un program gratuit care se poate descarca gratuit de pe site-ul producatorului, iar acesta este compatibil cu MAC OS X si sistemele de operare Windows de la XP pana la ultimul Windows pe care il putem utiliza in acest moment, Windows 7.

Daca doriti sa descarcati programul iTunes, apasati un simplu click pe urmatorul link: Download iTunes

Virtual DJ – Program de mixat muzica

Virtual DJ – Program de mixat muzica.

Zilele acestea m-am gandit sa ofer ceva pentru pasionatii de muzica, prin pasionat de muzica spun acei oameni carora le place sa modifice melodiile pe care le asculta nu doar sa se limiteze in ascultarea lor, in asa fel incat cu ajutorul programului pe care o sa il prezint putin mai jos aveti posibilitatea de a mixa melodiile voastre favorite.

Exista foarte multe programe speciale pentru DJ care sa ii ajute la mixat, aceste programe fiind compatibile cu echipamentul pe care acesti DJ il utilizeaza, insa eu va voi prezenta un program mai simplu care este destinat utilizatorilor obijnuiti care nu intra in lumina reflectoarelor, acest program pe care il prezint se numeste Virtual DJ care poate fi utilizat de orice persoana fie un incepator in domeniul muzical sau un DJ cu experienta.

Programul Virtual DJ este destinal mai ales incepatorilor deoarece el este un program semi-profesional al carui motor de lucru nu este foarte stabil, acest lucru rezultand in mici alteratii ale sunutului, acest lucru nu este prea acceptat de catre specialistii in muzica, desigur ca Virtual DJ poate fi folosit cu usurinta de catre persoanele care vor sa inceapa sa invete sa mixeze si vor sa faca experienta in domeniul mixatului.

In general programul Virtual DJ este un program usor de utilizat si usor de modificat, ceea ce inseamna ca se pot instala skin-uri pentru al face mai prietenos cu modul nostru de lucru.

Programul Virtual DJ va este oferit gratuit pentru a fi utilizat acasa de catre incepatori, dar pentru utilizatorii comerciali trebuie cumparata varianta Virtual DJ PRO.

Daca doriti sa descarcati varianta gratuita a programului Virtual Dj apasati un simplu click pe urmatorul link: Download Virtual DJ Free.

Skinuri Winamp

Skinuri Winamp

Pe scurt pentru cei ce se intreaba ce este Winamp, el este un program cu ajutorul caruia puteti sa ascultati melodiile voastre preferate.
El este oferit gratuit pentru utilizatorii casnici, el va poate reda aproape orice fisier media, inclusiv celebrul format MP3.

Putin mai jos puteti gasii cateva skin-uri profesionale destinate programului Winamp, acestea se pot descarca gratuit.

1. X1 Black.

X1 Black este o tema neagra pentru Winamp, acest skin arata exact ca tema originala a programului Winamp doar ca sunt schimbate culorile, putin mai jos puteti sa vedeti cum arata acest skin.

Daca doriti sa descarcati skin-ul X1 Black pentru Winamp, apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download X1 Black – Winamp SKin.

2. S7Reflex.

Skin-ul S7Reflex este un skin in care predomina culorile negru si albastru, aceasta arata putin mai bine decat skin-ul de mai sus, putin mai jos puteti sa vedeti cum arata acest skin.

Daca doriti sa descarcati skin-ul S7Reflex pentru Winamp, apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download S7Reflex – Winamp Skin.

3. Drone v1dot1.

Drone v1dot1 este un skin superb si unic, acest skin are mai multe culori astfel puteti sa schimbati cum doriti acest skin, putin mai jos puteti sa vedeti cum arata acest skin.

Daca doriti sa descarcati skin-ul Drone v1dot1 pentru Winamp, apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download Drone v1dot1 – Winamp Skin.