Category Archives: Windows XP

Cum setezi Browserul in Windows

Cum setezi Browserul in Windows

De multe ori mi s-a intamplat sa fi dorit sa schimb browserul default al Windows-ului dar nu stiam cum, asa ca am cautat pe internet si am gasit informatiile necesare, asa ca m-am gandit sa impart si cu restul lumii cum sa schimbe browserul Windows-ului, cu ajutorul acestui tutorial puteti seta orice browser doriti sa va deschide paginile de internet, cum ar fi Internet Explorer, Opera, Mozilla, Chrome sau orice alt browser folositi.

Pentru a seta browserul default al Windows-ului urmati urmatorii pasi:

In primul rand ne ducem in ” Control Panel “, asta o faceti apasand un simplu click pe butonul ” Start ” dupa aceea apasati un simplu click pe ” Control Panel “, acolo mergem pe ” Add or Remove Programs ” si acolo apasam pe ” Set Programs Acces and Defaults “, i-ar acolo apasam un simplu click pe ” Custom ” cum puteti vedea in poza de mai jos.

Al doilea lucru care trebuie sa il faceti dupa ce ati apasat pe ” Custom ” este sa apasati sageata din coltul din dreapta pentru a aparea setarile, i-ar acolo va duceti la ” Choose a default web browser “, i-ar acolo bifati browserul care doriti sa va fie default, un mic exemplu puteti vedea in poza de mai jos.

Cam asta este tot ce trebuie sa faceti pentru a schiba browserul default al Windows-ului.

Cum devirusam Explorer.exe

Cum devirusam Explorer.exe

De multe ori ni se intampla fiecaruia ca ” Explorer.exe ” sa se infecteze, iar acest lucru face ca sa nu mai porneasca cand porniti Windowsul, astfel Windows-ul porning cu un ecran gol si resetam calculatorul sperand ca asta sa ne rezolve aceasta problema, in acest post va prezint o metoda simpla si sigura pentru a rezolva aceasta problema.

In primul rand va voi prezenta cum puteti inlocui fisierul ” Explorer.exe ” care este infectat.

Primadata apasati celebrele taste ” Ctrl + Alt + Del ” ca sa deschideti ” Task Manager “, o data deschis sus in meniu apasati butonul ” File ” iar acolo apasati pe butonul ” New Task ( Run ) “.
In casuta care v-a aparea tastati ” regedit ” si apasati pe butonul ” Ok “.

Dupa ce s-a deschis Register Edit, cautati urmatorul cod: ” HKEY_LOCAL_MACHINE => SOFTWARE => Microsoft => Windows NT => CurrentVersion => Image File Execution.options “.

Sub aceasta cheie din Registry Editor veti gasi subchei care sunt numite ” Explorer.exe ” si ” iexplorer.exe “, aceste subchei le stergeti apasand click dreapta pe ele si apasand butonul ” Delete “.

La sfarsit inchideti ” Registry Editor ” si dati un restart calculatorului, in acest fel ar trebui sa rezolvati aceasta problema.

Cum pui limba romana la tastatura

Cum pui limba romana la tastatura

Multi dintre noi cauta cum sa schimbe limba la tastatura, deseori pentru a utiliza diacriticele, am sa va ofer posibilitatea de a invata cum sa schimbati limba la tastatura fara sa instalati nici un program sau alte lucruri.
Cum pot schimba limba la tastatura? … raspunsul este simplu doar urmati ce am scris mai jos.

In primul rand apasati un simplu click pe butonul ” Start “, dupa aceea apasati pe butonul ” Run ” si acolo veti scrie ” control intl.cpl ” si o sa va apara o fereastra, sus in meniu veti gasi butonul ” Languages ” iar acolo apasati pe butonul ” Details “, dupa ce ati apasat pe butonul ” Details ” v-a aparea meniul unde puteti selecta limba dorita, acolo la ” Imput Languages ” puneti Romana, iar la ” Layout ” puneti US si apasati un simplu click pe butonul ” OK “.

In al doilea rand va ganditi cum schimb limba la tastatura dupa ce ati introdus limba romana in setarile windowsului, trebuie sa tineti apasat tasta ” Shift ” din stanga si tasta ” Alt ” din dreapta, sau mai usor puteti sa selectati limba romana din task bar de langa ceas.

Aceste lucruri trebuie sa le faceti pentru a schimba limba la tastatura.

Windows XP in limba Romana

Windows XP in limba Romana

Cum pot pune Windows XP in limba Romana?

Cu ajutorul acestui pack puteti schimba aproape toata interfata Windows XP in limba romana.

El modifica aproape tot, dar totusi raman unele lucruri nemodificate care tin de “adangurile” windowsului.

Windows-ul in lin limba romana este foarte folositor pentru ce care nu inteleg limba engleza, dar pur si simplu care le place sa vada Windows XP in limba romana.

Programul este foarte usor de instalat doar apasati next, next, next si finish si o sa va ceara un restart si totul este in regula, aveti Windows XP in limba romana.

Daca doriti sa descarcati programul care traduce Windows XP in limba romana apasati un simplu clicl pe linkul de mai jos.

Download Windowx XP in limba Romana.

Cum accesezi registrii din Windows

Cum accesezi registrii din Windows

Daca vreodata veti avea nevoie sa accesati registrii din Windows XP, pentru ai modifica sau orice altceva vrei sa faceti, urmariti urmatorii pasi:

Primadata apasati un simplu click pe butonul ” Start “, dupa aceea va duceti si dati click pe butonul ” Run ” si acolo scrieti ” REGEDIT ” si apasati pe butonul OK.

Inainte de a face orice modificare faceti un back-up la registrii pentru a fi siguri ca nu faceti vreo prostie, daca doriti sa vedeti cum se face un back-up la registrii apasati un simplu click pe linkul de mai jos.

Cum poti face back-up la registrii.

Transformation Pack Windows XP in Windows 7

Transformation Pack Windows XP in Windows 7

Dupa cum vedeti, am descoperit cateva transformation pack-uri care modifica Windows XP.

Pentru multi dintre voi care aveti calculatoare mai slabute va este aproape imposibil sa instalati Windows Vista sau Windows 7, cu aceasta ocazie aceste pack-uri va ajuta sa va transformati vizual Windows Xp in Windows Vista sau Windows 7.

Dupa ce veti descarca si instala aceste pack-uri windowsul dumneavoastra va arata total diferit.

Daca doriti sa descarcati Windows XP Transformation Pack, apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download Transformation Pack – Windows XP in Windows 7

Tema windows media player 10 World of Warcraft

Tema windows media player 10 World of Warcraft

Aceasta tema gratuita pentru windows media player este oferita gratuit pe microsoft.com, tema cu world or warcraft arata destul de bine iar pasionati acestui joc pot folosi tema aceasta fara nici o problema tema fiind foarte usor de folosit.

Cum se instaleaza tema de windows media player de wow:

1. Se descarca tema de la legatura de mai jos

2.  In fisierul descarcat dati click pe butonul oppen si pe yes pentru a instala skinul respectiv

3.  Bucurati-va de skin

Daca doriti sa descarcati skin-ul pentru Windows Media Player 10 World of Warcraft, apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download Tema windows media player 10 World of warcraft

Icons windows 7 in Windows xp

Icons windows 7 in Windows xp

Aici gasiti un pachet de icons scoase din windows7 pregatite pentru windows xp, practic cu acest pachet puneti icons de pe windows 7 pe windows xp

Download icons pentru windows xp: Download