Stick bootabil Windows Vista si Windows 7

Stick bootabil Windows Vista si Windows 7

Dupa cum vedem tehlonogia evolueaza foarte repede si celebrele disk-uri ( CD/DVD ) pe care acuma ceva vreme le adoram devin tot mai demodate, dupa cum vedem tot mai mult stick-urile sunt tot mai mult folosite si indragite de catre oameni, asa ca si instalatul Windows-ului mai nou a trecut de la instalatul pe disk-uri optice pe memorii flash care sunt stick-urile, putin mai jos va este prezentata metoda prin care puteti sa creati un stick bootabil cu sistemele de operare Windows Vista sau Windows 7.

Programul pe care o sa il folosim se numeste Setup from USB, putin mai jos aveti o mica poza in care puteti vedea cum arata acest program.

Setup from USB este un program mic si foarte usor de utilizat, cu ajutorul acesti program aveti posibilitatea de a transforma un stick normal intr-un stick bootabil cu ajutorul caruia puteti sa instalati sistemele de operare Windows Vista si Windows 7 pe orice tip de calculator sau laptop.

In primul rand v-a trebui sa selectati stick-ul, i-ar apoi v-a trebui sa selectati fisierul in care aveti kit-ul pentru sistemele de operare Windows Vista sau Windows 7.

Daca doriti sa descarcati programul Setup from USB, apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download Setup from USB.

Leave a Comment