Virtual DJ – Program de mixat muzica

Virtual DJ – Program de mixat muzica.

Zilele acestea m-am gandit sa ofer ceva pentru pasionatii de muzica, prin pasionat de muzica spun acei oameni carora le place sa modifice melodiile pe care le asculta nu doar sa se limiteze in ascultarea lor, in asa fel incat cu ajutorul programului pe care o sa il prezint putin mai jos aveti posibilitatea de a mixa melodiile voastre favorite.

Exista foarte multe programe speciale pentru DJ care sa ii ajute la mixat, aceste programe fiind compatibile cu echipamentul pe care acesti DJ il utilizeaza, insa eu va voi prezenta un program mai simplu care este destinat utilizatorilor obijnuiti care nu intra in lumina reflectoarelor, acest program pe care il prezint se numeste Virtual DJ care poate fi utilizat de orice persoana fie un incepator in domeniul muzical sau un DJ cu experienta.

Programul Virtual DJ este destinal mai ales incepatorilor deoarece el este un program semi-profesional al carui motor de lucru nu este foarte stabil, acest lucru rezultand in mici alteratii ale sunutului, acest lucru nu este prea acceptat de catre specialistii in muzica, desigur ca Virtual DJ poate fi folosit cu usurinta de catre persoanele care vor sa inceapa sa invete sa mixeze si vor sa faca experienta in domeniul mixatului.

In general programul Virtual DJ este un program usor de utilizat si usor de modificat, ceea ce inseamna ca se pot instala skin-uri pentru al face mai prietenos cu modul nostru de lucru.

Programul Virtual DJ va este oferit gratuit pentru a fi utilizat acasa de catre incepatori, dar pentru utilizatorii comerciali trebuie cumparata varianta Virtual DJ PRO.

Daca doriti sa descarcati varianta gratuita a programului Virtual Dj apasati un simplu click pe urmatorul link: Download Virtual DJ Free.

Comments are closed.