Yahoo! Messenger – Multi Mess

Yahoo! Messenger – Multi Mess

Programul Yahoo! Messenger are default facut o functie pentru a va permite sa va logati cu mai multe conturi Yahoo! in acelasi timp, doar ca acest lucru nu este activ.

Cu setarea pe care o aveti cand instalati Yahoo! Messenger, va permite sa va logati doar pe un singur cont de Yahoo! Messenger, i-ar daca doriti sa logati mai mult decat un cont nu puteti.

Putin mai jos o sa va arat un mic truc cu ajutorul caruia puteti sa deschideti in acelasi timp mai multe conturi de Yahoo! Messenger fara sa trebuiasca sa instalati programe in plus pe calculator.

In cele ce urmeaza va prezint ce trebuie sa faceti pentru a putea deschide mai multe conturi de Yahoo! Messenger o data, cum puteti vedea in poza de mai sus.

In primul rand v-a trebui sa apasati un simplu click pe butonul ” Start “, dupa aceea intrati in “ Run “, i-ar acolo tastati ” regedit ” si apasati un simplu click pe butonul ” Ok “.

In RegEdit intrati in urmatoarele: ” HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo\pager\Test ” , i-ar in partea din dreapta creati un nou ” DWRD-Plural ” si setati ” Value ” 100.

Cam acest lucru trebuie sa il faceti pentru a putea deschide mai multe conturi de Yahoo! Messenger.

Pentru cei ce nu vor sa faca manual acest lucru, putin mai jos puteti descarca varianta direct facut ce necesita doar executarea pentru a fi instalata.

Daca doriti sa descarcati Yahoo! Multi Messenger, apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download Yahoo! Multi Messenger.

Leave a Comment