Yahoo! Messenger – Multi Messenger 10

Yahoo! Messenger – Multi Messenger 10

Dupa cum vedem in ultima vreme cam toata lumea tot mai mult sta pe softturile de internet chating, cei mai multi stau tot timpul pe cunoscutul program de mesagerie instanta pe internet Yahoo! Messenger, asa ca in acest post va voi prezenta un program pentru Yahoo!, Multi Mess pentru variantele de Yahoo! Messenger 8, 9 si 10.

Pe scurt, Yahoo Multi Messenger este o mica aplicatie care ne ofera posibilitatea de a ne conecta pe mai multe ID-uri de Messenger in acelasi timp, acest lucru este foarte bun pentru cei ce au mai multe ID-uri si trebuie sa se conecteze cu ele o data.

Acest program Multi Messenger se v-a instala automat in fisierul C:\Program Files\Yahoo Messenger, dar daca aveti programul Yahoo! Messenger instalat in alta parte, v-a trebui sa selectati calea catre el.

Daca apare o noua versiune a programului Yahoo! Messenger, este recomandat sa stergeti fisierul ” Multimess.exe ” din fisierul de Yahoo! Messenger pentru a nu avea probleme in timpul in care faceti upgrade.

Versiunile care sunt combatibile cu Yahoo Multimessenger sunt urmatoarele: 8, 9 si 10.

Modul de instalarea a programului este foarte usor, dezarhivati arhiva care o puteti descarca de mai jos, apasati dublu click pe ea, selectati calea catre fisierul unde este instalat Yahoo! Messenger

Daca doriti sa dezinstalati Yahoo Multi Messenger, va duceti in fisierul unde ii instalat Yahoo! Messenger si stergeti fisierul ” Multi Mess “, in acest mod se dezinstaleaza deoarece acest program nu are fisier executabil pentru dezinstalare.

Daca doriti sa descarcati Yahoo! Multi Messenger, apasati un simplu click pe link-ul de mai jos.

Download Yahoo! Messenger – Multi Mess.

Leave a Comment